Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Anne-Marie Reimert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anne-Marie Reimert boeken?

Anne-Marie Reimert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne-Marie Reimert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne-Marie Reimert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne-Marie Reimert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne-Marie Reimert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anne-Marie Reimert

Pelgrim | Levenskunstenaar | Procesbegeleider
Anne-Marie Reimert begeleidt veranderingsprocessen en pelgrimeert. Ze liep van San Sebastian naar Santiago de Compostela, van Nijmegen naar Rome en begint dit jaar aan Istanbul. Anne-Marie vertelt boeiend over het effect van deze tochten. Pelgrimeren is een mooie metafoor voor de reis van het leven. Wat dat betreft is het ook voor niet-pelgrims een heel aansprekend verhaal. Over loslaten, vertrouwen, humor en lef. Anne-Marie nodigt je uit om op reis te gaan naar jezelf. Anne-Marie Reimert studeerde Bestuurskunde en verdiepte zich in groepsprocessen, positieve psychologie en systemisch werken. Zij werkte jaren als organisatieadviseur. Sinds 2005 werkt ze ook voor zichzelf en begeleidt ze veranderingsprocessen. Anne-Marie geeft lezingen, is storyteller en begeleidt workshops en retraites floreren. Ze stimuleert mensen om positieve emoties en passie in te zetten voor hun relaties, voor zingeving en om hun doelen te bereiken.In haar lezingen vertelt Anne-Marie haar persoonlijke verhaal. Ze illustreert het omgaan met onzekerheid en geraakt worden met verhalen over bijzondere ontmoetingen onderweg. Haar persoonlijke ervaringen verweven met theorie over wezenlijke veranderingen en daarbij een flinke dosis humor maakt dat het een belevenis is om naar haar te luisteren.

Anne-Marie Reimert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne-Marie Reimert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne-Marie Reimert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne-Marie Reimert en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne-Marie Reimert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne-Marie Reimert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne-Marie Reimert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne-Marie Reimert checken, een gratis optie plaatsen op Anne-Marie Reimert en de boeking(en) van Anne-Marie Reimert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne-Marie Reimert, BOEKINGSBUREAU Anne-Marie Reimert, BOEKINGSBURO Anne-Marie Reimert, ENTERTAINMENTBUREAU Anne-Marie Reimert, ENTERTAINMENTBURO Anne-Marie Reimert, ARTIESTENBUREAU Anne-Marie Reimert, BOEKINGSKANTOOR Anne-Marie Reimert, IMPRESARIAAT Anne-Marie Reimert, MUZIEKBURO Anne-Marie Reimert, MUZIEKBUREAU Anne-Marie Reimert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne-Marie Reimert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne-Marie Reimert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne-Marie Reimert.

 

Offerte Anne-Marie Reimert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag