Anne Jan Toonstra

Eigenschappen Anne Jan Toonstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anne Jan Toonstra boeken?

Anne Jan Toonstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne Jan Toonstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne Jan Toonstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne Jan Toonstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne Jan Toonstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anne Jan Toonstra

Cabaretier
Anne Jan Toonstra werd geboren op 5 april 1979 in Ter Apel, Zuid Oost Groningen. Na de middelbare school studeerde hij Psychologie (propedeuse) en daarna Medische Wetenschappen (doctoraal), beide aan de Rijks Universiteit Groningen.

In 2001 won hij (als duo Anne Jan Sofie, met Sofie van den Enk) het Camerettenfestival in Rotterdam. In 2005 behaalde hij solo zowel de jury- als publieksprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaretfestival.

Sindsdien maakte hij 3 cabaretvoorstellingen, waarmee hij met veel succes door Nederland tourt. Daarnaast treedt hij veel op voor bedrijven, scholen, instellingen en evenementen. Hij is oprichter en comedian van het succesvolle standupcomedy-collectief De Hyena’s. Verder werkt hij als ervaren improvisatie-acteur en -muzikant mee aan impro-voorstellingen door het hele land. En hij schrijft regelmatig in opdracht columns, hoorspelen, etc, voor o.a. 3FM, Omroep Fryslan en OOG Radio/TV.

Op dit moment speelt hij zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘Murw’. Deze ging op donderdag 14 februari in premiere in Theater De Oosterpoort in Groningen.

De pers over Murw:

“…Murw kent een sterke opbouw en groeit gestaag naar een apotheose…Hij doet minutenlang verrekt weinig, herhaalt en herhaalt, maar het blijft komisch…Rond het thema dood bouwt hij op zeker moment toe naar een indrukwekkende stilte, die hij vervolgens met een simpele handeling ook weer relativeert: het sterkste moment van de avond…Uiteindelijk als het opblazen en relativeren achter de rug is, blijft dat als enige over: Toonstra, zijn piano, zijn muziek. Sterk slot.” – Dagblad vh Noorden

“Toonstra weet wanneer hij meerdere grappen kan afvuren. Hij bespeelt zijn publiek, dat heeft hij in de vingers, maar tegen het einde tilt hij Murw opeens naar een ander niveau…In het laatste half uur vindt Toonstra de perfecte toon. Hij blijft komisch, maar duikt bovendien de diepte in.” – Theaterkrant

“Op humoristische wijze keert hij dingen om, laat het publiek een ander gezichtsveld zien…Knap gebracht is de ongemakkelijkheid om zo om te gaan met de dood, het verliezen van angst en het leren relativeren. Maar niet zodanig dat het onverschilligheid brengt waarbij cynisme onlosmakelijk mee verbonden lijkt. De vergelijkingen die Anne Jan maakt zijn verrassend en geven goed het bijpassende gevoel weer. Heel knap vertelt Toonstra via luchtige verhalen zijn filosofische beschouwingen om te eindigen met een prachtig gevoelig lied met mooi pianospel waar het publiek ademloos naar luistert. “Dit is die nacht” eindigt met een verrassende zucht. Het is geen zucht van verlichting maar een zucht naar meer…” – Steenwijker Courant

Pers over Anne Jan Toonstra:

“…Zijn optreden is verpletterend knap. Verrassend en origineel, snel, geestig, effectief, scherp, hard en eigentijds. Uitwaaierend laat hij je álle hoeken van het cabaret zien…Een naam om te noteren” – Jacques d’Ancona

“Een chronische wervelstorm met veel gevoel voor humor” – Juryrapport Groninger Studenten Cabaretfestival

“Uitstekend pianospel, geestige typetjes, originele vondsten en soms vlijmscherp engagement…” – Alexander Nijeboer, Volkskrant
 

Anne Jan Toonstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne Jan Toonstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne Jan Toonstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne Jan Toonstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne Jan Toonstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne Jan Toonstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne Jan Toonstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne Jan Toonstra checken, een gratis optie plaatsen op Anne Jan Toonstra en de boeking(en) van Anne Jan Toonstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne Jan Toonstra, BOEKINGSBUREAU Anne Jan Toonstra, BOEKINGSBURO Anne Jan Toonstra, ENTERTAINMENTBUREAU Anne Jan Toonstra, ENTERTAINMENTBURO Anne Jan Toonstra, ARTIESTENBUREAU Anne Jan Toonstra, BOEKINGSKANTOOR Anne Jan Toonstra, IMPRESARIAAT Anne Jan Toonstra, MUZIEKBURO Anne Jan Toonstra, MUZIEKBUREAU Anne Jan Toonstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne Jan Toonstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne Jan Toonstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne Jan Toonstra.

 

Offerte Anne Jan Toonstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag