Anna en Senna

Eigenschappen Anna en Senna boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Anna en Senna boeken?

Anna en Senna boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anna en Senna.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anna en Senna.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anna en Senna ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anna en Senna plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anna en Senna

Extra informatie Anna en Senna

Biografie Anna en Senna (Junior Songfestival)
Anna en Senna  zijn de Nederlandse vertegenwoordigers op het Junior Eurovisiesongfestival 2010 in Minsk, Wit-Rusland. Op 2 oktober 2010 wonnen zij de Nederlandse versie van het junior songfestival met hun liedje My Family. 

Anna en Senna  vertegenwoordigen daarmee Nederland bij de internationale versie van het Junior Eurovisiesongfestival op 20 november 2010 in Minsk.

Net zoals alle andere kandidaten schreven Anna en Senna hun liedje zelf. De twee vriendinnen uit Groningen en Paterswolde, wonnen met twee punten verschil van de dertienjarige Mano. De twee meisjes vielen vooral op door hun jonge leeftijd en de roze viool van Anna.
Anna en Senna (Junior Songfestival) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anna en Senna boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anna en Senna .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anna en Senna , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anna en Senna en de eventuele overige kosten om een optreden van Anna en Senna mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anna en Senna .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anna en Senna . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anna en Senna checken, een gratis optie plaatsen op Anna en Senna en de boeking(en) van Anna en Senna voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anna en Senna , BOEKINGSBUREAU Anna en Senna , BOEKINGSBURO Anna en Senna , ENTERTAINMENTBUREAU Anna en Senna , ENTERTAINMENTBURO Anna en Senna , ARTIESTENBUREAU Anna en Senna , BOEKINGSKANTOOR Anna en Senna , IMPRESARIAAT Anna en Senna , MUZIEKBURO Anna en Senna , MUZIEKBUREAU Anna en Senna , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anna en Senna , ARTIESTENBOEKINGSBURO Anna en Senna , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anna en Senna .

 

Offerte Anna en Senna aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag