Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen André de Graeff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André de Graeff boeken?

André de Graeff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André de Graeff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André de Graeff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André de Graeff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André de Graeff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André de Graeff

Welbespraakt rollenspelacteur en dagvoorzitter

André de Graeff is werkzaam als musicus en ‘rollenspelacteur’ bij de Koninklijke Marechaussee. Na het behalen van het diploma sociale academie werkte hij  vijf jaar als vormingsleider bij partieel leerplichtige jongeren. Daarna heeft hij van zijn hobby, de muziek, zijn beroep gemaakt. Na zijn conservatoriumstudie in de avonduren heeft hij thans een lespraktijk en hij speelt cello en contrabas in verschillende orkesten.

Buiten zijn muzikale werkzaamheden was hij ongeveer 10 jaar lang gemeenteraadslid voor D66 in Apeldoorn. Hij was daarin actief op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening (interessant in combinatie met milieu), en welzijn (de sociale kant van milieu) in de ruimste zin van het woord. In die tijd is hij ook voorzitter geweest van een raadscommissie op het gebied van welzijn en sociale zaken.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met vrijwilligerswerk op cultureel gebied. Hij is o. a. voorzitter van een stichting die concerten organiseert in de plaatselijke muziektent en verder is hij voorzitter van de plaatselijke korenfederatie.

Met veel genoegen werkt hij bij de regionale radio-omroep als samensteller -presentator van een programma  over kunst en als studiopresentator van ‘Apeldoorn Sport’,  een regionale versie van ‘Langs de Lijn’. Sinds drie jaar is hij ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, oftewel hij sluit huwelijken.

Zijn speciale interesses liggen op het gebied van cultuur, milieu, sport en welzijn. Hij houdt de ontwikkelingen op die gebieden ook bij, met andere woorden, hij is een dagvoorzitter die weet waar men het over heeft en waar men het voor doet!

Zijn credo bij het voorzitterschap is om de sprekers niet al te tevreden en de congresgangers (c.q. de insprekers) niet al te ontevreden naar huis te laten gaan. Hij bewaakt en stuurt het proces dusdanig dat er aan het eind van de dag openingen zijn gecreëerd naar een vervolgtraject.

Hij zal er alles aan doen om, samen met U, er voor te zorgen, dat Uw bijeenkomst, onder zijn leiding,  een zinvol karakter krijgt.

André de Graeff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André de Graeff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André de Graeff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André de Graeff en de eventuele overige kosten om een optreden van André de Graeff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André de Graeff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André de Graeff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André de Graeff checken, een gratis optie plaatsen op André de Graeff en de boeking(en) van André de Graeff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André de Graeff, BOEKINGSBUREAU André de Graeff, BOEKINGSBURO André de Graeff, ENTERTAINMENTBUREAU André de Graeff, ENTERTAINMENTBURO André de Graeff, ARTIESTENBUREAU André de Graeff, BOEKINGSKANTOOR André de Graeff, IMPRESARIAAT André de Graeff, MUZIEKBURO André de Graeff, MUZIEKBUREAU André de Graeff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André de Graeff, ARTIESTENBOEKINGSBURO André de Graeff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André de Graeff.

 

Offerte André de Graeff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag