Amy Winehouse Imitator

Eigenschappen Amy Winehouse Imitator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Amy Winehouse Imitator boeken?

Amy Winehouse Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amy Winehouse Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amy Winehouse Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amy Winehouse Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amy Winehouse Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Amy Winehouse Imitator

Extra informatie Amy Winehouse Imitator

Merante van Amersfoort wint op 25-9 de RTL 4 show, My name is…..met haar perfecte imitatie van Amy Winehouse. Met de beslissende stem van Albert Verlinde bleef Merante van Amersfoort (31) in de finale van het tv-programma ‘My name is’ haar concurrentie net een stapje voor.

Wanneer Merante als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen. Merante heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat Merante met haar imitatie de finale haalde van “My Name Is… 2010”.

Na een spannende finale die door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken werd, won Merante de 2010-editie van My Name Is… en dus ook de felbegeerde hoofdrol in de My Name Is theater show, die vanaf eind november in Nederland en België te zien zal zijn.

Met een nieuw album van de echte Amy Winehouse in aantocht, is Merante een aanrader voor iedere gelegenheid.

Amy Winehouse Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amy Winehouse Imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amy Winehouse Imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Amy Winehouse Imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Amy Winehouse Imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amy Winehouse Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Amy Winehouse Imitator en de boeking(en) van Amy Winehouse Imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Amy Winehouse Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag