Ameerah

Eigenschappen Ameerah boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Ameerah boeken?

Ameerah boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ameerah.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ameerah.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ameerah ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ameerah plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ameerah

Extra informatie Ameerah

Biografie Ameerah
‘The Sound Of Missing You’ is de superhit van Ameerah die iedereen wel eens op de radio voorbij heeft horen komen. Na één keer beluisteren blijft deze aanstekelijke dance track de hele dag in je hoofd hangen. Niet voor niets werd het nummer enkele weken geleden gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash en Grand Slam op SLAM!FM. Astrid Roelants, zoals de zangeres in het dagelijks leven heet, schreef het nummer zelf.

Naast Radio 538 en SLAM!FM zijn ook Q-Music en TMF gecharmeerd van deze zangeres met Algerijns, Tunesisch en Belgisch bloed. De single ‘The Sound Of Missing You’ is een samenwerking met Wildboyz (producersduo Didrik Sebastion Thott), die ook verantwoordelijk zijn voor grote hits van Celine Dion en Westlife. De samenwerking staat al enkele weken hoog genoteerd in de Nederlandse Top 40 én de Single Top 100.

Ameerah reisde de wereld over om te werken met de crème de la crème onder de producers. Ze werkte onder andere samen met Red One (Lady Gaga, Enrique Iglesias, Akon), Jorgen Elofsson (Britney Spears, Kelly Clarkson) en Souldiggaz (Beyoncé, Missy Elliot). Red One was erg onder de indruk van haar zangtalenten toen hij haar nummer ‘The Sound Of Missing You’ hoorde. Hij besloot om een samenwerking aan te gaan. De verwachting is dat Red One en Ameerah in de loop van februari/maart 2010 de studio induiken voor haar eerste solo album.

De single ‘The Sound Of Missing You’ wordt op zeer korte termijn ook uitgebracht in Engeland, Frankrijk, Italië, Griekenland, Zuid-Afrika, Rusland, Israel, Roemenië en Duitsland. Op dit moment bestormt de single de hitlijsten in de Verenigde Staten, België en Nederland.

Ameerah’s show bestaat uit Dance-muziek, maar bevat ook RB, Pop en Rock elementen: een nieuwe sound!
Ameerah boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ameerah boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ameerah.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ameerah, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ameerah en de eventuele overige kosten om een optreden van Ameerah mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ameerah.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ameerah. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ameerah checken, een gratis optie plaatsen op Ameerah en de boeking(en) van Ameerah voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ameerah, BOEKINGSBUREAU Ameerah, BOEKINGSBURO Ameerah, ENTERTAINMENTBUREAU Ameerah, ENTERTAINMENTBURO Ameerah, ARTIESTENBUREAU Ameerah, BOEKINGSKANTOOR Ameerah, IMPRESARIAAT Ameerah, MUZIEKBURO Ameerah, MUZIEKBUREAU Ameerah, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ameerah, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ameerah, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ameerah.

 

Offerte Ameerah aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag