12dance

Eigenschappen 12dance boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

12dance boeken?

12dance boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 12dance.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 12dance.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 12dance ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 12dance plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 12dance

Op zoek naar een lekkere band die de discovloer plat speelt? Of heeft u liever een DJ, die moderne lounge en dance draait? U kunt het vanaf nu combineren, als u 12dance – three beauties and 1 beat boekt!12dance (lees: One to dance) is een unieke combinatie van liveband en DJ. Zoals het zinnetje „three beauties and 1 beat“ al zegt worden de vocale prestaties van 1,2,of drie zangeressen gecombineerd met de live beats van een virtuoze DJ/producer/toetsenist.U krijgt zo the best of both worlds: het vernieuwende, flexibele geluid van een DJ en de pure emotie en energie van een echte live band.
Het repertoire is vernieuwend en modern. 12dance speelt lounge, lounging house en dance uit de  jaren 90. Maar het feest is nooit af zonder de bekende Danceclassics uit de jaren `70, `80,`90 .De band past zich volledig aan uw wensen aan: Als echte professionals beheersen de muzikanten van 12dance elke stijl: van Disco tot Dance, van Smooth Jazz tot Pop, van luisterlied tot dancebeat.Het geluid is zo perfect, dat u denk na een CD te luisteren en de band weet haar geluidsniveau altijd aan uw verwachtingen aan te passen. Nooit meer een valse noot of een piepend microfoon!
12dance werkt al sinds jaren in het  toplaag van het evenementen circuit. Met Andrè Hazes stonden zij in Ahoy, Olympisch Stadion en ArenA. Zij speelden met John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.
Pure emotie, perfecte vakmanschap en een volledig nieuw entertainmentconcept.Te mooi om waar te zijn? Luistert u zelf na onze video `s beoordeelt u zelf wat deze act voor uw feest kan betekenen…
 

12dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 12dance.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 12dance, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 12dance en de eventuele overige kosten om een optreden van 12dance mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 12dance.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 12dance. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 12dance checken, een gratis optie plaatsen op 12dance en de boeking(en) van 12dance voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 12dance, BOEKINGSBUREAU 12dance, BOEKINGSBURO 12dance, ENTERTAINMENTBUREAU 12dance, ENTERTAINMENTBURO 12dance, ARTIESTENBUREAU 12dance, BOEKINGSKANTOOR 12dance, IMPRESARIAAT 12dance, MUZIEKBURO 12dance, MUZIEKBUREAU 12dance, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 12dance, ARTIESTENBOEKINGSBURO 12dance, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 12dance.

 

Offerte 12dance aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag