wolfgang saufi

Eigenschappen Wolfgang Saufi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Inclusief M-set

Wolfgang Saufi boeken?

Wolfgang Saufi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolfgang Saufi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wolfgang Saufi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wolfgang Saufi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wolfgang Saufi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wolfgang Saufi

Extra informatie Wolfgang Saufi

Welkom bij Wolfgang Saufi! Der König von die Oktoberfesten en de absolute feestkoning van de ApresSki und Festivals!

Al jarenlang is Wolfgan Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, carnaval, bierfest en feesttent! Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie! De beste Apres Ski- en Oktoberfesthits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Dan Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Slam FM, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Radio3FM, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski en vele andere Oktoberfesten en Apres Ski feesten.

In 2021 ging Wolfgang saufi viraal op het internet en social media met zijn single “Ich Gehe Schwimmen”, de Duitse versie van Mart Hoogkamers hit “Ik Ga Zwemmen”! Hij haalde zelfs Jinek met deze plaat. Op dit moment is de Hardstyle versie van “Ik Wil Weer Zuipen” samen met DJ Maurice een knaller op vele Spotify-lijsten en wordt ie veel gedraaid in Nederland en Oostenrijk!

Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi. Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, Bier und Gaudi” en ga voor “Ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Offerte Wolfgang Saufi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag