Vulcano

Eigenschappen Vulcano boeken

Prijs
Op aanvraag

Vulcano boeken?

Vulcano boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vulcano.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vulcano.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vulcano ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vulcano plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vulcano

Extra informatie Vulcano

Helaas is deze groep niet meer te boeken. Wel kunnen wij u goede alternatieven bieden. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@buro2010.nl of +31 (0)88 – 482 82 40.

Biografie Vulcano

Producer/componist Hans van Hemert (o.a. bekend van Luv’ en Mouth Macneal) belde in 1981 zangeres Dee Dee (1978 solo hit “I put a spell on you” en jarenlang een van de Bombita’s van the Wild Romance, Herman Brood) met het idee om een vocale groep samen te stellen, die uit 2 meisjes en 2 jongens zou moeten bestaan. De 3 overige leden van de groep werden Jos Groothuizen (broer van Angela Groothuizen), René van der Wel en Suzanne Venneker. Na hun debuutsingle “Shut up and Boogie” volgde de hitsingle ‘Superman” en tal van andere Engelstalige nummers. Vulcano trad al veelvuldig op in binnen en buitenland met een spetterende show, toen ze besloten mee te doen aan het Nationale Songfestival in 1983. Ze eindigden weliswaar op de 2e en 3e plaats, maar wonnen de sympathie van het Nederlandse publiek en scoorden een dikke hit met “Een beetje van dit en een beetje van dat”. Na dit daverende succes volgden nog vele Nederlandstalige nummers, o.a. de hit “Als je haar maar goed zit” en “1, 2, 3” en het album “Stappen”. Waar ze ook kwamen, lieten ze een verpletterende indruk achter op jong en oud publiek. Woord voor woord werden de liedjes uit volle borst meegezongen.

20 jaar geleden

In de zomer van 1986, gaf Vulcano, tot groot verdriet van de fans, hun afscheidsconcert en ging elk van hen hun eigen weg. De Vulkaan was gedoofd. Jos Groothuizen stortte zich op het artiesten management van o.a. Gerard Joling en Suusdeluxe. Ook deed hij, samen met zijn compagnon Jan van Doorn, verschillende t.v. producties. In het jaar 1987 begon hij bar “Brasserie Ceasar” in Alkmaar, maar na 4 jaar begon het hem te vervelen en ruilde hij de horeca voor de bouw in. Hij kocht een paar oude panden, knapte ze op en startte zijn eigen bouwbedrijf. De muziek heeft hij echter nooit los kunnen laten, Met zijn hobby-band “7 B’s” treed hij nog regelmatig op. René van der Wel ging verder als solo zanger onder de naam “Brian Well” en bracht de single “Maybe I’m crazy” uit. In 1989 heeft hij ook nog solistisch meegedaan aan het Nationale Songfestival met het nummer: “Net als vroeger”. In 2003 begon hij samen met zijn broer Ed van der Wel het succesvolle duo “Wel en Wel” waarmee hij nog regelmatig optreed. René heeft al sinds 1975 zijn eigen kapsalon in IJmuiden, maar kan het zingen niet laten!

Offerte Vulcano aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag