Vincent_Visser

Eigenschappen Vincent Visser boeken

Prijs
Op aanvraag

Vincent Visser boeken?

Vincent Visser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vincent Visser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vincent Visser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vincent Visser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vincent Visser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Vincent Visser

Vincent Visser is de afgelopen jaren hard bezig geweest met het vinden van zijn eigen geluid. Na eindeloos schrijven en talloze sessies zette hij in samenwerking met LASER (Sony Music) in de zomer van 2022 voor het eerst voet in de Nederlandse popscene met zijn eerste singles ‘Hey Meisje’ en ‘Dief In De Nacht’. Begin Maart bracht hij de single ‘Wat Is Er Gebeurd’ feat. Jairzinho uit, die de Top 50 behaalde.

Eerder kreeg Vincent Visser voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in de dagelijkse televisieserie Brugklas en zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast zijn bekendste rollen in Brugklas en GTST is hij de afgelopen jaren ook druk geweest met de opnames van een diverse bioscoopfilms. Vincent: ‘Ik heb heel veel zin om veel op het podium te staan. Heel veel zin in dit avontuur met Your Agency, we gaan knallen!’

Offerte Vincent Visser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag