Triggerfinger

Eigenschappen Triggerfinger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Triggerfinger boeken?

Triggerfinger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Triggerfinger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Triggerfinger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Triggerfinger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Triggerfinger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Triggerfinger

Het driekoppige monster Triggerfinger staat bekend om z’n meedogenloze liveoptredens. Niet voor niets gaan ze al jaren door het leven als “The loudest band in Antwerp”. Bij momentenTriggerfinger ontiegelijk hard dus, maar tegelijk onverminderd melodieus. Gestuwd door een strakke ritmesectie -met mokerslagen van Mario Goossens en de het rauwe basgeluid van Monsieur Paul-, nu eens versterkt en dan weer getemperd wordt door de veelzijdige vocals en gitaren van frontheer Ruben Block. Dit live-gevoel is vastgelegd met een dubbelabum, opgenomen tijdens drie uitverkochte concerten in de Amsterdamse Melkweg in november 2011: Faders Up 2 – Live In Amsterdam.

Inclusief een bonus-cd met onder meer de gouden nummer 1-hit I Follow Rivers en andere bijzondere opnames die de Vlamingen deden voor radio en tv. Eendocument van een band die dankzij jaren van hard werken en spelen inmiddels is doorgedrongen tot de grote Europese podia en festivals.

Nico Dijkshoorn schreef voor OOR een artikel over de drie concerten in de Melkweg: “TRIGGERFINGER IS ZO ECHT dat het ontroert. De bandleden kruipen, of ze willen of niet, naar elkaar toe. Triggerfinger heeft in de Melkweg een podium ter grootte van een tennisveld tot de beschikking, maar maken er tijdens ieder nummer een oefenruimte van vier bij vier meter van. Ze willen zo dicht mogelijk bij elkaar staan. Ruben, met zijn gitaar recht voor zich uit, de hals wijzend naar de bekkens van Mario, je snapt meteen dat hij niet op het drumpodium staat om er weer spectaculair vanaf te kunnen springen. Nee, hij wil er juist zo lang mogelijk blijven. Hij wil, als Mario het zweet uit zijn haar schudt, druppels op zijn handen voelen. “ Dankzij jaren van hard werken en een Spartaans toerschema heeft Triggerfinger inmiddels een flinke fanschare opgebouwd. Het trio bracht tot nu toe drie studioalbums uit: Triggerfinger (2004), What Grabs Ya? (2008 – Goud in België) en All This Dancin’ Around (2010 – Platina in België). De a gelopen maanden toerden ze door Europa, onder meer als voorprogramma van Thin Lizzy, Within Temptation en The Boss Hoss. De komende maanden toeren ze verder, onder meer langs het grootste dubbelfestival van Duitsland: Rock Am Ring/Rock Im Park. In Nederland staat de band al op Lowlands en zijn ze special guest van Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark te Nijmegen. Verdere bevestigingen voor zomerfestivals volgen de komende weken.

De band stond al drie keer op Pukkelpop (in 2004, 2007 en 2008), drie keer op Rock Werchter (2004, 2009 en 2011), twee keer op Pinkpop (2005 en 2010), twee keer op Lowlands (2008 en 2010) en ze speelden in het voorprogramma van Deep Purple in november 2009 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Triggerfinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Triggerfinger .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Triggerfinger , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Triggerfinger en de eventuele overige kosten om een optreden van Triggerfinger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Triggerfinger .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Triggerfinger . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Triggerfinger checken, een gratis optie plaatsen op Triggerfinger en de boeking(en) van Triggerfinger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Triggerfinger , BOEKINGSBUREAU Triggerfinger , BOEKINGSBURO Triggerfinger , ENTERTAINMENTBUREAU Triggerfinger , ENTERTAINMENTBURO Triggerfinger , ARTIESTENBUREAU Triggerfinger , BOEKINGSKANTOOR Triggerfinger , IMPRESARIAAT Triggerfinger , MUZIEKBURO Triggerfinger , MUZIEKBUREAU Triggerfinger , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Triggerfinger , ARTIESTENBOEKINGSBURO Triggerfinger , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Triggerfinger .

 

Offerte Triggerfinger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag