Boney M boeken

Eigenschappen The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO boeken?

The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO

Biografie The Boney M Show by the B-ladies feat. ORLANDO

Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70 met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits zoals :

Rivers of Babylon

Daddy Cool

Ma Baker

Sunny

Rasputin

Brown Girl in the Ring

No Woman, no cry

Hooray! Hooray! It’s a Holiday

Gotta go home

Painter Man

Belfast

 

Frontman BOBBY FARRELL overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z’n   hotelkamer na de show die hij die avond had gedaan in St.Petersburg in Rusland.

Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer ORLANDO LOUIS, geboren in Parijs met zijn “roots”  in Zuid-Amerika te weten Brazilie en Martinique.

Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio nl. Aruba.

ORLANDO is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

 

Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen waarvan 2 echte Bobby’s Ladies zijn : ANTHEA FERRELL geboren in Engeland met haar “roots” in  Jamaica en Guyana, alswel MAUREEN LAURENS afkomstig uit

Curacao.

Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989, dus zij zijn de “real” Bobby’s Ladies te noemen.

De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt !

 

Anno 2014 is de ultieme BONEY M Show er klaar voor het echte Boney M gevoel middels  een super optreden tot uitbarsting te brengen op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is, iets wat het enorme hit repertoire van Boney M

kan realiseren op geweldige wijze uitgevoerd door deze 4 super artiesten !

De internationale 70ties disco scene is ontwaakt tot nieuwe spectaculaire “revivals” door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !!

Deze show van BONEY M  will always “rock da house”all over the world!

The Boney M Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Boney M Show.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Boney M Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Boney M Show en de eventuele overige kosten om een optreden van The Boney M Show mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Boney M Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Boney M Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Boney M Show checken, een gratis optie plaatsen op The Boney M Show en de boeking(en) van The Boney M Show voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Boney M Show by the B-Ladies feat. ORLANDO aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag