Superpianoshow

Eigenschappen Superpianoshow boeken

Prijs
v.a. 1.095
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Superpianoshow boeken?

Superpianoshow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Superpianoshow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Superpianoshow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Superpianoshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Superpianoshow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Superpianoshow

Een unieke belevenis, muzikaal en visueel. Het neusje van de zalm in show, geluid, licht en decor, een regelrechte kameleon van een show piano met bovenal een top entertainer van formaat.

Dit heeft u nog nooit gezien. Ons sprookje, uw evenement!

Onze show piano heeft vele gezichten. We hebben deze piano voor het grootste deel van plexiglas laten vervaardigen, zodat de mogelijkheid bestond er een unieke licht show in te monteren.

Optioneel:
-Showdanseressen
-Extra pianist
-Verlichte dansvloer

Superpianoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Superpianoshow .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Superpianoshow , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Superpianoshow en de eventuele overige kosten om een optreden van Superpianoshow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Superpianoshow .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Superpianoshow . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Superpianoshow checken, een gratis optie plaatsen op Superpianoshow en de boeking(en) van Superpianoshow voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Superpianoshow , BOEKINGSBUREAU Superpianoshow , BOEKINGSBURO Superpianoshow , ENTERTAINMENTBUREAU Superpianoshow , ENTERTAINMENTBURO Superpianoshow , ARTIESTENBUREAU Superpianoshow , BOEKINGSKANTOOR Superpianoshow , IMPRESARIAAT Superpianoshow , MUZIEKBURO Superpianoshow , MUZIEKBUREAU Superpianoshow , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Superpianoshow , ARTIESTENBOEKINGSBURO Superpianoshow , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Superpianoshow .

 

Offerte Superpianoshow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag