Sister Sledge

Eigenschappen Sister Sledge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sister Sledge boeken?

Sister Sledge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sister Sledge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sister Sledge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sister Sledge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sister Sledge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sister Sledge

Extra informatie Sister Sledge

Biografie Sister Sledge

De Sledge-zusjes Debra, Joan, Kim en Kathy beginnen tezamen als kind in een kerkkoor, aangemoedigd door hun moeder Flo. Ze beginnen muziek op te nemen in 1971 als achtergrondkoortje voor kleine projecten tot ongeveer 1977. Dan worden ze ontdekt door de producers Bernard Edwards en Nile Rodgers. Zij maakten voor de dames de classic ‘We Are Family’. Deze song werd gebruikt door de Pittsburgh Pirates (honkbal) en werd mede daardoor een grote hit.

Andere sound

De producenten waren verantwoordelijk voor vele hits als ‘He’s The Greatest Dancer’ en ‘Lost In Music’. Sister Sledge wil, ondanks hun sterstatus, echter af van deze herkenbare sound en zodoende maken ze in 1981 een album met producent Narada Michael Walden. Dit album levert slechts het hitje ‘All American Girls’ op. De 4 zusjes besluiten nu zelf te gaan produceren maar tot 1985 blijft het in de hitlijsten stil .

Voortleven

Zelfs als ze Nile Rodgers weer terug vragen voor het album ‘When the Boys meet the Girls’ komt daar een kleine (en laatste) hit vandaan; ‘Frankie’.En tot op de dag van vandaag ploeteren ze nog wat voort. Kathy Sledge ambieert een solo carrière en gaat in 1998 op tournee met Tramps. Zij staat tegenwoordig voor een kleinigheidje op een willekeurige bruiloft. Dat hun muziek nog steeds leeft blijkt ook uit de vele platen van nu die samples bevatten van Sister Sledge.In 1997 namen de gezusters een risico met: “African Eyes” mischien wel het mooiste dat ze ooit maakten!

Sister Sledge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sister Sledge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sister Sledge.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sister Sledge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sister Sledge en de eventuele overige kosten om een optreden van Sister Sledge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sister Sledge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sister Sledge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sister Sledge checken, een gratis optie plaatsen op Sister Sledge en de boeking(en) van Sister Sledge voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sister Sledge, BOEKINGSBUREAU Sister Sledge, BOEKINGSBURO Sister Sledge, ENTERTAINMENTBUREAU Sister Sledge, ENTERTAINMENTBURO Sister Sledge, ARTIESTENBUREAU Sister Sledge, BOEKINGSKANTOOR Sister Sledge, IMPRESARIAAT Sister Sledge, MUZIEKBURO Sister Sledge, MUZIEKBUREAU Sister Sledge, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sister Sledge, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sister Sledge, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sister Sledge.

 

Offerte Sister Sledge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag