Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Sarah Meuleman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sarah Meuleman boeken?

Sarah Meuleman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sarah Meuleman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sarah Meuleman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sarah Meuleman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sarah Meuleman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sarah Meuleman

Presentatrice en auteur
Sarah Meuleman is geboren in het Belgische Oostende en groeide op in Gent. Ze woont en werkt in Amsterdam.

Ze studeerde Germaanse Filologie (Universiteit Gent) en Algemene Literatuurwetenschap (Universiteit van Amsterdam, cum laude). Onlangs is haar debuutroman De zes levens van Sophie bij Lebowski publishers verschenen.

Op televisie presenteert Sarah onder meer voor VPRO. In 2011 startte haar kunstprogramma Sarah’s Barbaren. Ze modereert culturele en politieke debatten, was docent Journalistieke Vaardigheden aan de Universiteit van Amsterdam, was als coördinator kunst en media verbonden aan Vrij Nederland en is werkzaam als coördinator kunst (Selectie) voor VOGUE. Sarah geeft regelmatig op maat gesneden presentatie workshops (o.a. voor redacteuren van NRC.Next) en lezingen over culturele thema’s (in speeches en soms een column). Sarah spreekt vloeiend/native Engels.Zie hier ook haar showreel trailer voor een impressie!

Sarah Meuleman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sarah Meuleman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sarah Meuleman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sarah Meuleman en de eventuele overige kosten om een optreden van Sarah Meuleman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sarah Meuleman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sarah Meuleman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sarah Meuleman checken, een gratis optie plaatsen op Sarah Meuleman en de boeking(en) van Sarah Meuleman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sarah Meuleman, BOEKINGSBUREAU Sarah Meuleman, BOEKINGSBURO Sarah Meuleman, ENTERTAINMENTBUREAU Sarah Meuleman, ENTERTAINMENTBURO Sarah Meuleman, ARTIESTENBUREAU Sarah Meuleman, BOEKINGSKANTOOR Sarah Meuleman, IMPRESARIAAT Sarah Meuleman, MUZIEKBURO Sarah Meuleman, MUZIEKBUREAU Sarah Meuleman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sarah Meuleman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sarah Meuleman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sarah Meuleman.

Offerte Sarah Meuleman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag