Eigenschappen Ron Vuur boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ron Vuur boeken?

Ron Vuur boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Vuur.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ron Vuur.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ron Vuur ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ron Vuur plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ron Vuur

Samen op weg naar een duurzame en groene ICT omgeving

Ron Vuur confronteert u met het geweldige spanningsveld tussen onze voortdurende afhankelijkheid van ICT enerzijds en toenemende kwetsbaarheid van diezelfde ICT aan de andere kant.

Hoe kwetsbaar is uw bedrijf of organisatie in relatie tot ICT? met name waar het gaat om:

Beschikbaarheid

Continuïteit

Veiligheid

Duurzaamheid

Bovendien regeringen, bedrijven, maar ook wijzelf realiseren ons nog onvoldoende wat ICT aan vervuiling met zich mee brengt en dat daar nu maatregelen voor genomen dienen te worden om langer met producten te doen. Producten fabriceren en gebruiken die minder energie verbruiken en minder belastend voor het milieu zijn.

De aandacht in de media neemt toe voor groene stroom en energiezuinige producten. We spreken allang niet meer over een modeverschijnsel of een hype. Men beseft dat actie genomen dient te worden door burgers en het bedrijfsleven en via diverse campagnes doet men een beroep op de “goodwill”. Goodwill alleen is echter niet genoeg.

Computers, scanners, printers, PDA’s en mobiele telefoons, de productie en het gebruik ervan wegen loodzwaar op het milieu. Het einde van de groei in aantallen is nog lang niet in zicht, waardoor de vraag naar energie toe zal nemen. Energieprijzen blijven stijgen en zorgen ervoor dat de hele IT waardeketen duurder wordt. De fabricage, het transport en het afvoeren wordt dus duurder. Alleen de aandacht leggen op energiegebruik is dan ook volstrekt onvoldoende.

“Juist die toenemende kosten voor energie met de huidige kredietcrisis vormen de triggers die nodig zijn om de bewustwording, maatregelen voor duurzame en groene ICT een stap verder te helpen.”

Deze presentatie biedt ruimschoots kapstokken om noodzakelijke initiatieven te starten.

Ron Vuur is een zeer ervaren, inspirerende persoonlijkheid. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote diversiteit aan bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Maatschappelijk verantwoord leiderschap staan hoog in het vaandel.

Ron Vuur boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ron Vuur.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ron Vuur, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ron Vuur en de eventuele overige kosten om een optreden van Ron Vuur mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ron Vuur.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ron Vuur. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ron Vuur checken, een gratis optie plaatsen op Ron Vuur en de boeking(en) van Ron Vuur voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ron Vuur, BOEKINGSBUREAU Ron Vuur, BOEKINGSBURO Ron Vuur, ENTERTAINMENTBUREAU Ron Vuur, ENTERTAINMENTBURO Ron Vuur, ARTIESTENBUREAU Ron Vuur, BOEKINGSKANTOOR Ron Vuur, IMPRESARIAAT Ron Vuur, MUZIEKBURO Ron Vuur, MUZIEKBUREAU Ron Vuur, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ron Vuur, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ron Vuur, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ron Vuur.

 

Offerte Ron Vuur aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag