Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Kees Scheepens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Kees Scheepens boeken?

dr. Kees Scheepens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Kees Scheepens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Kees Scheepens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Kees Scheepens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Kees Scheepens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Kees Scheepens

Pionier van het ‘nieuwe veehouden’
Dr. Kees Scheepens (1959), pionier in landbouw en diergeneeskunde, houdt wel van een beetje tegenwind. Zijn wieg stond (net als van zijn vader, grootvader en nog 15 generaties daarvoor) op een Brabantse boerderij. Opgegroeid tussen koeien, kippen en kalveren is hij, na de verschrikkingen van varkenspest, MKZ en vogelpest, als biologisch boer weer terug bij zijn ‘roots’.

Kees volgt nu ‘het smalle pad’, waar het continu balanceren is en liefde voor mens, dier en omgeving doorklinkt in alles. Als pionier van het ‘nieuwe veehouden’ geeft Kees zijn Duke of Berkshire-varkens én Duke of Angus-koeien een 5-Star behandeling die de intelligentie van het dier vooropstelt. Als ‘varkensfluisteraar’ is Kees wereldberoemd en zijn boeken zijn reeds in 16 talen verschenen.

De gouden regel die Kees zijn publiek graag voorhoudt: ‘behandel je naaste, of het nu een mens, dier of plant is, zoals je zelf behandelt wilt worden!’ Het inspirerende levenspad van Kees is leuk om te horen, zijn dieren mooi om te zien en zijn manier van presenteren amusant.

dr. Kees Scheepens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Kees Scheepens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Kees Scheepens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Kees Scheepens en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Kees Scheepens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Kees Scheepens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Kees Scheepens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Kees Scheepens checken, een gratis optie plaatsen op dr. Kees Scheepens en de boeking(en) van dr. Kees Scheepens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Kees Scheepens, BOEKINGSBUREAU dr. Kees Scheepens, BOEKINGSBURO dr. Kees Scheepens, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Kees Scheepens, ENTERTAINMENTBURO dr. Kees Scheepens, ARTIESTENBUREAU dr. Kees Scheepens, BOEKINGSKANTOOR dr. Kees Scheepens, IMPRESARIAAT dr. Kees Scheepens, MUZIEKBURO dr. Kees Scheepens, MUZIEKBUREAU dr. Kees Scheepens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Kees Scheepens, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Kees Scheepens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Kees Scheepens.

 

Offerte dr. Kees Scheepens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag