Rens de Ronde

Eigenschappen Rens de Ronde boeken

Prijs
v.a. 675
Tijdsduur
In overleg

Rens de Ronde boeken?

Rens de Ronde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rens de Ronde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rens de Ronde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rens de Ronde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rens de Ronde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rens de Ronde

Voornamelijk:Rens de Ronde
Lekker in het gehoor liggende jazzy, ‘easy listening’ evergreens, swingende herkenbare jazz-standards, american songbook etc., soft popsongs, bossa’s, chansons. Sfeervolle achtergrondmuziek.

Soms:
Als de gelegenheid zich voordoet inspelen op menig melige meezinger van de Parelvissers , via Hazes tot Ketelbinkie en weer terug.

Rens is vaste pianist/zanger van de Holland America Line (3 maanden per jaar) en in wintersportgebied Gerlos in Tirol.
Rens is tegen meerprijs ook te boeken met saxofonist en/of zangeres en maakt ook muziek en tekst op maat.

Boekingsinformatie:
-Inclusief hoogglans minivleugeltje
-Extra microfoons voor sprekers

Rens de Ronde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rens de Ronde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rens de Ronde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rens de Ronde en de eventuele overige kosten om een optreden van Rens de Ronde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rens de Ronde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rens de Ronde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rens de Ronde checken, een gratis optie plaatsen op Rens de Ronde en de boeking(en) van Rens de Ronde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rens de Ronde, BOEKINGSBUREAU Rens de Ronde, BOEKINGSBURO Rens de Ronde, ENTERTAINMENTBUREAU Rens de Ronde, ENTERTAINMENTBURO Rens de Ronde, ARTIESTENBUREAU Rens de Ronde, BOEKINGSKANTOOR Rens de Ronde, IMPRESARIAAT Rens de Ronde, MUZIEKBURO Rens de Ronde, MUZIEKBUREAU Rens de Ronde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rens de Ronde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rens de Ronde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rens de Ronde.

 

Offerte Rens de Ronde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag