Queenmania

Eigenschappen Queenmania boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Queenmania boeken?

Queenmania boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Queenmania.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Queenmania.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Queenmania ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Queenmania plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Queenmania

Extra informatie Queenmania

Biografie Queenmania
Queenmania brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband “Queen” heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren.

Sinds enige tijd probeert Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de showbizzwereld goed te maken.

Queenmania presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, etc.), maar ook de songs van hun laatst verschenen album.
Queenmania boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Queenmania boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Queenmania.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Queenmania, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Queenmania en de eventuele overige kosten om een optreden van Queenmania mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Queenmania.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Queenmania. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Queenmania checken, een gratis optie plaatsen op Queenmania en de boeking(en) van Queenmania voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Queenmania, BOEKINGSBUREAU Queenmania, BOEKINGSBURO Queenmania, ENTERTAINMENTBUREAU Queenmania, ENTERTAINMENTBURO Queenmania, ARTIESTENBUREAU Queenmania, BOEKINGSKANTOOR Queenmania, IMPRESARIAAT Queenmania, MUZIEKBURO Queenmania, MUZIEKBUREAU Queenmania, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Queenmania, ARTIESTENBOEKINGSBURO Queenmania, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Queenmania.

 

Offerte Queenmania aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag