Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Roel in ’t Veld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Roel in ’t Veld boeken?

prof. dr. Roel in ’t Veld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Roel in ’t Veld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Roel in ’t Veld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Roel in ’t Veld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Roel in ’t Veld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Roel in ’t Veld

Bijzonder hoogleraar organisatiekunde en auteur ‘Handboek Corporate Governance’
Momenteel is prof. dr. Roel in ’t Veld voorzitter van De Raad voor ruimtelijk, milieu- en natuuronderzoek (RMNO). De RMNO is een sectorraad die de Regering adviseert over het te voeren onderzoekbeleid op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu, natuur en landschap.

De Raad richt zich in het bijzonder op de ontwikkeling en de organisatie van kennis met betrekking tot belangrijke maatschappelijke vraagstukken die verband houden met de ruimtelijke inrichting, het milieubeheer en de ontwikkeling van natuur en landschap. Daarbij wordt zo’n 3-15 jaar vooruit gekeken. Behalve een sectorraad voor ruimte, natuur en milieu, zijn er sectorraden voor gezondheid, landbouw en ontwikkelingssamenwerking.

Hij was bijzonder hoogleraar organisatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam en hoogleraar management van openbaar bestuur aan de Universiteit Utrecht en is hoogleraar hybride organisaties aan de OUNL. Daarnaast was hij rector van de Stichting Interuniversitair Centrum voor Ontwikkeling op het terrein van Organisatie- en veranderkunde (SIOO), en decaan van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB).

Daarnaast is hij President-Commissaris van de taakorganisaties in de spoorsector en onder meer commissaris bij IBM. Voorts treedt hij op als adviseur, onder meer in de sectoren onderwijs, sociale zekerheid en infrastructuur.

In zijn overige tijd is hij onder andere lid van de High Council van het Europees Universitair Instituut te Florence en is hij lid van enige redactie- en adviesorganen.

Hij is verantwoordelijke als auteur en redacteur voor talloze publicaties, waaronder recent ‘Procesmanagement’ en het ‘Handboek Corporate Governance’.

prof. dr. Roel in ’t Veld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Roel in ’t Veld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Roel in ’t Veld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Roel in ’t Veld en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Roel in ’t Veld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Roel in ’t Veld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Roel in ’t Veld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Roel in ’t Veld checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Roel in ’t Veld en de boeking(en) van prof. dr. Roel in ’t Veld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Roel in ’t Veld, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Roel in ’t Veld, BOEKINGSBURO prof. dr. Roel in ’t Veld, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Roel in ’t Veld, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Roel in ’t Veld, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Roel in ’t Veld, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Roel in ’t Veld, IMPRESARIAAT prof. dr. Roel in ’t Veld, MUZIEKBURO prof. dr. Roel in ’t Veld, MUZIEKBUREAU prof. dr. Roel in ’t Veld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Roel in ’t Veld, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Roel in ’t Veld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Roel in ’t Veld.

 

Offerte prof. dr. Roel in ’t Veld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag