Placeholder

Eigenschappen Martin Hendriksma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Martin Hendriksma boeken?

Martin Hendriksma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Hendriksma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martin Hendriksma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martin Hendriksma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martin Hendriksma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martin Hendriksma

Spannende verhalenverteller

Ruim tweehonderd jaar werd er met boortorens en tinbaggermolens gezocht naar het goud van het Britse fregat de Lutine dat in 1799 verging bij Terschelling. Waarom werd een groot deel van de schat nooit gevonden? Dat is nou typisch een vraag waar schrijver en journalist Martin Hendriksma ’s nachts wakker van ligt. Hij geeft het antwoord in zijn boek Lutine, de spannendste Nederlandse goudjacht ooit, een non-fictieboek over de meest mysterieuze scheepsramp uit de vaderlandse geschiedenis dat leest als een thriller.

Martin Hendriksma (Sneek, 1966) is schrijver en journalist. Hij studeerde marketing en werkte zich vervolgens van boekhouder en advertentieverkoper op tot succesvol journalist. Hendriksma schreef reportages en interviews voor de zaterdagbijlagen van de Volkskrant en NRC Handelsblad, werkt als eindredacteur voor opinieweekblad Elsevier en was vier jaar hoofdredacteur van de Amsterdamse Uitkrant.

De geschiedenis omsmeden tot spannende verhalen, dat is zijn handelsmerk. Hij deed het in zijn debuutroman Familievlees (2008), die een jaar later meteen de longlist van de Libris Literatuurprijs haalde. Hij liet zich voor het boek inspireren door het ware verhaal van de Drentse worstfabriek Udema. Zijn semi-autobiografische tweede roman, Hunkering (2010), kreeg eveneens een zeer positieve ontvangst. Daarna schreef hij de novelle Vaderkoorts (2010) over het wangedrag van ouders langs het sportveld, die drie drukken beleefde en in korte tijd uitgroeide tot nationale hype.

In zijn nieuwe boek over het goudschip de Lutine (2013) combineert Hendriksma zijn talent als romanschrijver met dat van onderzoeksjournalist. Zijn idee om een roman te schrijven over de mysterieuze enige overlevende van de ramp ruilde hij in voor een nog veel beter plan: alle mysteries die de ramp al tweehonderd jaar omgeven ontrafelen. De lezer zit bij deze razend spannende zoektocht voortdurend prime seat.

De ontdekkingen die Hendriksma tijdens zijn drie jaar durende onderzoek deed, haalden september 2013 alle kranten. Actualiteitenprogramma’s gingen met hem de zee op. Niet gek: Hendriksma giet de resultaten van zijn onderzoek in een smakelijk en spannend verhaal. Over een schip dat met zijn goudlading Europa in 1799 voor een crisis moest behoeden. Over bergers die op jacht naar het goud hun leven op ruige zee op het spel zetten. Over een mysterieuze overlevende die moest verdwijnen omdat hij dingen aan boord had waargenomen die hij niet had mogen zien. En over een goudschat die tot op de dag van vandaag vlak bij Terschelling ligt.

Een verhaal zoals alleen Hendriksma dat schrijven en vertellen kan. 

Martin Hendriksma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martin Hendriksma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martin Hendriksma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martin Hendriksma en de eventuele overige kosten om een optreden van Martin Hendriksma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martin Hendriksma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martin Hendriksma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martin Hendriksma checken, een gratis optie plaatsen op Martin Hendriksma en de boeking(en) van Martin Hendriksma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martin Hendriksma, BOEKINGSBUREAU Martin Hendriksma, BOEKINGSBURO Martin Hendriksma, ENTERTAINMENTBUREAU Martin Hendriksma, ENTERTAINMENTBURO Martin Hendriksma, ARTIESTENBUREAU Martin Hendriksma, BOEKINGSKANTOOR Martin Hendriksma, IMPRESARIAAT Martin Hendriksma, MUZIEKBURO Martin Hendriksma, MUZIEKBUREAU Martin Hendriksma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martin Hendriksma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martin Hendriksma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martin Hendriksma.

 

Offerte Martin Hendriksma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag