Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. ir. Hugo Priemus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. ir. Hugo Priemus boeken?

prof. dr. ir. Hugo Priemus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. ir. Hugo Priemus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. ir. Hugo Priemus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. ir. Hugo Priemus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. ir. Hugo Priemus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. ir. Hugo Priemus

Econoom en bouwkundig ingenieur
Hugo Priemus is opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de TU Delft (1965; met lof) en als econoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1975; met lof). In 1968 promoveerde hij op het proefschrift ‘Wonen-Kreativiteit en Aanpassing’.

Sinds 1965 is hij verbonden aan de Technische Universiteit Delft, waar hij in 1977 werd benoemd als hoogleraar ‘Volkshuisvesting’. Hij leidde het Research Instituut voor de Woningbouw (1969 – 1977) en het Onderzoeksinstituut OTB (1985 – 2003) aan de TU Delft. Driemaal was hij verbonden als research fellow, resp. visiting scholar aan het Netherlands Institute for Advanced Studies (NIAS) te Wassenaar: 1981/1982; 1983/1984 en 1992/1993.

Hij was decaan van de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft in de periode 1979/1981 en 1982/1983, en van de Faculteit Techniek, Bestuur en Management van 2003 tot 2007. Sinds 2003 bekleedt hij de leerstoel Systeeminnovatie Ruimtelijke Ontwikkeling, vanaf 1 oktober 2007 (de start van zijn emeritaat): onbezoldigd. Sinds 1 januari 2008 is Priemus ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden als Priemus Onderzoek en Advies.

Hij was gasthoogleraar aan de European Faculty of Land Use and Development te Straatsburg, aan het Department of Land Management, School of the Built Environment, De Montfort University, Leicester (UK), en aan het Department of Urban Studies van de Universiteit van Glasgow.

Priemus bekleedde in een reeks van jaren tal van functies in binnen- en buitenland, zoals lid van de Raad voor de Volshuisvesting, lid van de redactie van Socialisme Democratie , lid van de SER-Commissie Ruimtelijke Inrichting en Bereikbaarheid, de SER-Commissie van Sociaal-Economische Deskundigen, commissaris van de Bank Nederlandse Gemeenten, programmadirecteur van het Delftse Interfacultaire Onderzoekscentrum ‘Freight Transport Automation and Multimodality’, extern examinator School of Building Estate Management van de National University of Singapore, Associate van Queensland University of Technology (Brisbane) en vice-voorzitter van het European Network of Housing Research ENHR.

In 1989 werd hij Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in 2004 werd hij benoemd tot eredoctor aan de Universiteit van Uppsala.

In 1986 werd Priemus erelid van het NIROV en in 2007 erelid van de Nederlandse Woonbond. In dat jaar ontving hij ook de Onderscheiding van Aedes. In 2008 ontving hij de Gouden Penning van de TU Delft, in 2010 de Hudig Penning.

prof. dr. ir. Hugo Priemus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. ir. Hugo Priemus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. ir. Hugo Priemus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. ir. Hugo Priemus en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. ir. Hugo Priemus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. ir. Hugo Priemus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. ir. Hugo Priemus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. ir. Hugo Priemus checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. ir. Hugo Priemus en de boeking(en) van prof. dr. ir. Hugo Priemus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. ir. Hugo Priemus, BOEKINGSBUREAU prof. dr. ir. Hugo Priemus, BOEKINGSBURO prof. dr. ir. Hugo Priemus, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. ir. Hugo Priemus, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. ir. Hugo Priemus, ARTIESTENBUREAU prof. dr. ir. Hugo Priemus, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. ir. Hugo Priemus, IMPRESARIAAT prof. dr. ir. Hugo Priemus, MUZIEKBURO prof. dr. ir. Hugo Priemus, MUZIEKBUREAU prof. dr. ir. Hugo Priemus, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. ir. Hugo Priemus, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. ir. Hugo Priemus, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. ir. Hugo Priemus.

 

Offerte prof. dr. ir. Hugo Priemus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag