Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. ir. Han Gerrits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. ir. Han Gerrits boeken?

prof. dr. ir. Han Gerrits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. ir. Han Gerrits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. ir. Han Gerrits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. ir. Han Gerrits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. ir. Han Gerrits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. ir. Han Gerrits

Innovatieversneller: man van wetenschap en praktijk

Han Gerrits is een autoriteit op het gebied van innovatie. Hij studeerde Informatica en Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente en promoveerde aan de Economische Faculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn expertise en uitgebreide praktijkervaring met innovatieprojecten stellen hem als geen ander in staat om personen en organisaties in beweging te krijgen en innovatiever te worden. Een lezing van de heer Gerrits geeft de energie en het enthousiasme om direct zelf aan de slag te gaan. Zijn inspirerende lezingen zijn een combinatie van theorie en praktijk. De theorie zorgt voor de basis en het perspectief, de praktijk maakt het begrijpelijk en direct toepasbaar. Door zijn vertaling van de ontwikkelingen in een concrete, praktische aanpak leveren de lezingen niet enkel een vergezicht op, maar zetten zij het publiek direct aan het denken over de toepassing in hun eigen situatie. In veel gevallen is zijn lezing het startschot voor innovatieactiviteiten in een bedrijf gebleken. Gerrits is ervan overtuigd dat innovatie vraagt om het verbeteren van informatie- en kennisuitwisseling, zowel tussen medewerkers onderling als tussen de organisatie en de omgeving. Open innovatie, transparante communicatiestructuren en social communities om innovatie te ondersteunen zijn daarom belangrijke onderwerpen. Om direct resultaat te krijgen verzorgt Gerrits ook combinaties van lezingen en workshops. Bijvoorbeeld een workshop om ideeën voor innovatie te genereren. Zelfs met mensen die denken alles al bedacht te hebben, levert dit vaak tientallen goede ideeën op voor concrete innovaties. Hij is oprichter van Innovation Factory, een advies- en coaching-bureau op het gebied van innovatie. Via het bureau is hij actief betrokken bij innovatieprojecten binnen een groot aantal organisaties zoals TNT Post, Achmea en Vodafone. Hij is ook verbonden aan de Vrije Universiteit als hoogleraar ‘E-Business IT-industry’. Gerrits is auteur van vier boeken en tientallen artikelen en columns. Hij is docent bij diverse postdoctorale opleidingen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen. Gerrits stemt zijn lezing het liefst af op het publiek. Onderwerpen waarover hij spreekt zijn onder andere:

Het hoe, wat en waarom van innovatie.

Hoe richt ik innovatiestrategie en innovatieprocessen in?

Hoe zorg ik voor succesvolle open innovatie-projecten?

Hoe krijg ik een innovatieve en ondernemende cultuur?

Hoe richt ik ideeënmanagement in?

Hoe organiseer ik een ideeënwedstrijd?

Hoe kan ik social networking en communities inzetten voor innovatie?

prof. dr. ir. Han Gerrits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. ir. Han Gerrits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. ir. Han Gerrits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. ir. Han Gerrits en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. ir. Han Gerrits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. ir. Han Gerrits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. ir. Han Gerrits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. ir. Han Gerrits checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. ir. Han Gerrits en de boeking(en) van prof. dr. ir. Han Gerrits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. ir. Han Gerrits, BOEKINGSBUREAU prof. dr. ir. Han Gerrits, BOEKINGSBURO prof. dr. ir. Han Gerrits, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. ir. Han Gerrits, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. ir. Han Gerrits, ARTIESTENBUREAU prof. dr. ir. Han Gerrits, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. ir. Han Gerrits, IMPRESARIAAT prof. dr. ir. Han Gerrits, MUZIEKBURO prof. dr. ir. Han Gerrits, MUZIEKBUREAU prof. dr. ir. Han Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. ir. Han Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. ir. Han Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. ir. Han Gerrits.

 

Offerte prof. dr. ir. Han Gerrits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag