Plaatshouder

Eigenschappen Peter d’Hamecourt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Peter d’Hamecourt boeken?

Peter d’Hamecourt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter d’Hamecourt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter d’Hamecourt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter d’Hamecourt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter d’Hamecourt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter d’Hamecourt

Al twintig jaar Ruslandkenner
Journalist en schrijver Peter d’Hamecourt begon zijn loopbaan in 1966 regionaal bij de Nieuwe Vlaardingsche Courant, het Rotterdamsch Nieuwsblad en de Haagsche Courant (de laatste jaren als popverslaggever). Twaalf jaar later stapte hij als onderzoeksjournalist over naar het nationale Algemeen Dagblad, voor welke krant hij als ‘zwervend reporter’ jarenlang actief was in het Midden-Oosten (onder meer in Beiroet, Libanon) en Zuid-Amerika. Dat internationale beviel hem wel.Sinds 1989 woont d’Hamecourt, die inmiddels alom wordt beschouwd als kenner van de Russische cultuur in al haar verschijningen, in Moskou. Van daaruit deed hij als correspondent en leider van een journalistiek bureau gedurende bijna twee decennia verslag van het Russische nieuws voor het Algemeen Dagblad, de NOS, de VRT en de programma’s ‘EénVandaag’ en ‘NOVA’. Ook actuele gebeurtenissen in andere voormalige Sovjetrepublieken volgde hij voor de Nederlandstalige media. In die periode maakte d’Hamecourt één keer een uitstapje naar Afghanistan om te berichten over de gevolgen van een aardbeving. Vanwege zijn vervroegde pensionering presenteerde d’Hamecourt, die sinds 1999 freelancer was, in 2008 zijn laatste verslag voor de NOS. Gedurende achttien jaar maakte hij meer dan 3000 reportages voor de Nederlandse omroep.Van Peter d’Hamecourt zijn in het najaar van 2008 twee boeken verschenen: ‘Leven als God in Rusland’ (de datsjakeuken van Peter d’Hamecourt en Julia Klotchkova) en ‘Petersburg, paradijs in het moeras’ (mythes over een dramatisch wereldwonder). Van zijn eerdere boeken ‘Moskou is een gekkenhuis’ en ‘Russen zien ze vliegen’ (een reis van communisme — via perestrojka — naar Poetinisme) zijn respectievelijk 15.000 en 12.000 exemplaren verkocht. In 2013 kwam het boek ‘In de Spiegel’ (2013) uit. In dit boek houden Russen en Nederlanders elkaar een spiegel voor in beide talen, zodat niets van de clichés die ze over elkaar denken, verborgen blijft van wat de een over de ander denkt. Zijn meest recente boek is ‘Rusland in oorlog’ (2014).

Peter d’Hamecourt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter d’Hamecourt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter d’Hamecourt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter d’Hamecourt en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter d’Hamecourt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter d’Hamecourt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter d’Hamecourt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter d’Hamecourt checken, een gratis optie plaatsen op Peter d’Hamecourt en de boeking(en) van Peter d’Hamecourt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter d’Hamecourt, BOEKINGSBUREAU Peter d’Hamecourt, BOEKINGSBURO Peter d’Hamecourt, ENTERTAINMENTBUREAU Peter d’Hamecourt, ENTERTAINMENTBURO Peter d’Hamecourt, ARTIESTENBUREAU Peter d’Hamecourt, BOEKINGSKANTOOR Peter d’Hamecourt, IMPRESARIAAT Peter d’Hamecourt, MUZIEKBURO Peter d’Hamecourt, MUZIEKBUREAU Peter d’Hamecourt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter d’Hamecourt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter d’Hamecourt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter d’Hamecourt.

 

Offerte Peter d’Hamecourt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag