Paula Leek

Eigenschappen Paula Leek boeken

Prijs
v.a. 1.595
Tijdsduur
In overleg

Paula Leek boeken?

Paula Leek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paula Leek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paula Leek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paula Leek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paula Leek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paula Leek

Paula Leek is inmiddels een bekende verschijning geworden. Zo was ze te zien in het Nickelodeon kinder programma ‘Zingen met Paula’, stond ze later met de meidengroep ‘Wild Flowers’ in het voorprogramma van ‘Take That’ en toert ze nu al weer twee jaar met haar eigen pianoshow ‘Paula’s Piano’s Xperience!

Coca Cola koos Paula voor de 3FM/Serious Request Tour 2009, omdat ze haar de beste keus vonden!

Het grote publiek heeft haar leren kennen tijdens de uitzendingen van ‘The Voice of Holland’. Daar heeft ze het tot en met ‘The Battle’ geschopt. Paula begeleidt zichzelf op digitale piano of digitale vleugel, afhankelijk van de ruimte. Het repertoire varieert van eigentijdse luisterliedjes tot aan bekende rockballads.

Paula Leek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paula Leek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paula Leek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paula Leek en de eventuele overige kosten om een optreden van Paula Leek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paula Leek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paula Leek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paula Leek checken, een gratis optie plaatsen op Paula Leek en de boeking(en) van Paula Leek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paula Leek, BOEKINGSBUREAU Paula Leek, BOEKINGSBURO Paula Leek, ENTERTAINMENTBUREAU Paula Leek, ENTERTAINMENTBURO Paula Leek, ARTIESTENBUREAU Paula Leek, BOEKINGSKANTOOR Paula Leek, IMPRESARIAAT Paula Leek, MUZIEKBURO Paula Leek, MUZIEKBUREAU Paula Leek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paula Leek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paula Leek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paula Leek.

 

Offerte Paula Leek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag