Papa di Grazzi

Eigenschappen Papa di Grazzi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 5 uur
Geluid
Incl. B-set (geluid tot ca. 500 p.)

Papa di Grazzi boeken?

Papa di Grazzi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Papa di Grazzi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Papa di Grazzi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Papa di Grazzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Papa di Grazzi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met Crazy Piano-achtige taferelen. Een band met twee vleugels op het podium, gelikte acts, een sms-party, superlenige lekkere danseressen die al dan niet ondersteund door een paal staan te swingen op de vleugels, saxofoonsolo’s, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. Dit programma is uitermate geschikt voor dancings, feesttenten en bedrijfsevents. U ziet Papa hier verschijnen met z’n zeskoppige band incl. blazers en twee prachtige superlenige danseressen. Natuurlijk ontbreken hier de doldwaze acts ,sms party en swinging piano’s niet. Papa di grazzi is er in twee variaties. Dancing / feesttenten. Hierbij speelt Papa en de band rechttoe rechtaan rock en feestnummers afgewisseld met up to date top 40 hits, acts (eventueel seventies/ eighties show) aangepast op uw evenement. De twee danseressen zullen uw publiek o. a. opzwepen met een paaldansact op twee vleugels. Wat zeer aanslaat is de sms party. Het publiek smst hun berichtjes naar het metersgrote videoscherm op het podium. De Lichtshow is zeer uitgebreid met o. a. movingheads en special effects. Het geheel wordt ondersteund door video beelden op een scherm achter de band. Dit programma bestaat uit 2 sets van 60 minuten of 3 sets van 50 minuten binnen 4,5 uur. Bedijfsevent. Hierbij speelt Papa met z’n zeskoppig band in op uw wensen. De twee danseressen doen mee met speciale acts en de twee vleugels geven extra cachet aan de inloopmuziek. Uiteraard gaat ook hier het dak er af wanneer Papa en gevolg halverwege de avond veranderd in een dampende swingband. U zult er getuige van zijn dat de muziek uit de seventies en eighties nog lang niet vergeten is. Als ondersteuning van het geheel dient de videoscherm welke u vrijblijvend mag gebruiken als (bedrijfs) presentatie.’Totaalentertainment ‘ is het sleutelwoord bij deze act!.

Papa di Grazzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Papa di Grazzi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Papa di Grazzi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag