Marlane_Pers_1

Eigenschappen Marlane boeken

Prijs
Op aanvraag

Marlane boeken?

Marlane boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marlane.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marlane.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marlane ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marlane plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marlane

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ is de inmiddels 26-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht door haar platenmaatschappij. En niet zonder succes! Optredens door het hele land, een groeiende schare fans én in 2018 is de BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ in de wacht gesleept.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht. Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!

Marlane is klaar om haar stem te laten horen!

Offerte Marlane aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag