Marco Borsato Imitator

Eigenschappen Marco Borsato Imitator boeken

Prijs
v.a. 1.295
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Marco Borsato Imitator boeken?

Marco Borsato Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco Borsato Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marco Borsato Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marco Borsato Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Borsato Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marco Borsato Imitator

Extra informatie Marco Borsato Imitator

Biografie Marco Borsato Imitator
Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato -imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door JC ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.

Jos heeft inmiddels al vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar Jos is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. JC krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met de act ‘Jos zingt Borsato’ haalt u een knaller in huis, want Jos heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘JC zingt Borsato’.  Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Waarom nou jij, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

Zo was hij o.a te zien bij RTL5 Nachtsuite, bij Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.
Marco Borsato Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Marco Borsato Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marco Borsato Imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marco Borsato Imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marco Borsato Imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Marco Borsato Imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marco Borsato Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marco Borsato Imitator. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marco Borsato Imitator checken, een gratis optie plaatsen op Marco Borsato Imitator en de boeking(en) van Marco Borsato Imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marco Borsato Imitator, BOEKINGSBUREAU Marco Borsato Imitator, BOEKINGSBURO Marco Borsato Imitator, ENTERTAINMENTBUREAU Marco Borsato Imitator, ENTERTAINMENTBURO Marco Borsato Imitator, ARTIESTENBUREAU Marco Borsato Imitator, BOEKINGSKANTOOR Marco Borsato Imitator, IMPRESARIAAT Marco Borsato Imitator, MUZIEKBURO Marco Borsato Imitator, MUZIEKBUREAU Marco Borsato Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marco Borsato Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marco Borsato Imitator, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marco Borsato Imitator.

 

Offerte Marco Borsato Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag