Marc_Floor

Eigenschappen Marc Floor boeken

Prijs
Op aanvraag

Marc Floor boeken?

Marc Floor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Floor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marc Floor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marc Floor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Floor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marc Floor

Marc Floor is nog maar 17 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt eenster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kidsen tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

Na het avontuur bij The Voice wist Marc Floor zeker dat het hier niet bij kon blijven. Hij begon te werken aan eigen muziek en heeft ondertussen al wat eigen releases op zijn naam staan. Daarnaast heeft Marc Floor ook al aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo verscheen hij in voorprogramma’s van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door heel Nederland en stond hij zelfs op het podiumvoor 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking af te trappen bracht Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit en in 2023 ook zijn eerste EP: ‘Van Huis Uit’. Het is duidelijkdat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft.

Offerte Marc Floor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag