Eigenschappen Lisa Portengen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lisa Portengen boeken?

Lisa Portengen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Portengen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lisa Portengen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lisa Portengen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lisa Portengen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lisa Portengen

Actrice en oprichter Smart lifestyle
Lisa Portengen is geboren in Amsterdam en studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst. Ze is ondernemer, acteur en schrijver van haar eerste boek ‘Het regent geluk’. Sinds ze SmartSexy opgericht heeft kan ze al haar talenten kwijt in haar werk. On stage, online, vrouwen inspireren en creatieve concepten en evenementen bedenken om deze vrouwen bij elkaar te brengen. Als acteur is zij regelmatig op tv te zien in series zoals Goede Tijden, Slechte tijden en commercials.In een theatraal gesprek met het publiek neemt Lisa de vrouwen mee in de wereld van Smart Sexy. In 7 stappen geeft ze vrouwen tipstricks mee over hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen kunnen creëren. Deze tips zijn zowel prive als zakelijk in te zetten. Met humor en heel veel interactie en in een decor van prachtige pumps, deelt Lisa haar inzichten met alle vrouwen. Het is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Geen saaie powerpoints maar muziek, eigen liedjes, oefeningen en veel praktische voorbeelden. We delen kadootjes uit en de vrouwen in de zaal krijgen gratis de 3 weekse SmartSexy Ecoure met alle tips nog eens op een rijtje. Zo blijft SmartSexy nog wel eventjes na sudderen.SmartSexy is een lifestyle dat vrouwen helpt om steeds weer bij de kern van zichzelf te komen en ze inspireert om van daaruit dagelijks bewuste en liefdevolle keuzes te maken. Wij onderscheiden ons door grote toegankelijkheid en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Lisa Portengen is bij daarbij de verbindende factor en altijd aanwezig op de SmartSexy events om vrouwen met elkaar in contact te brengen. Smart staat voor ‘Bewustwording’ en Sexy voor ‘Hoe ga je dat wat je wilt aantrekken?’ Wij zijn magneten! We kunnen toveren! Met praktische tips, voorbeelden en het verbinden van al die leuke SmartSexy vrouwen willen wij alle vrouwen van Nederland inspireren!

Lisa Portengen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lisa Portengen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lisa Portengen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lisa Portengen en de eventuele overige kosten om een optreden van Lisa Portengen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lisa Portengen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lisa Portengen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lisa Portengen checken, een gratis optie plaatsen op Lisa Portengen en de boeking(en) van Lisa Portengen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lisa Portengen, BOEKINGSBUREAU Lisa Portengen, BOEKINGSBURO Lisa Portengen, ENTERTAINMENTBUREAU Lisa Portengen, ENTERTAINMENTBURO Lisa Portengen, ARTIESTENBUREAU Lisa Portengen, BOEKINGSKANTOOR Lisa Portengen, IMPRESARIAAT Lisa Portengen, MUZIEKBURO Lisa Portengen, MUZIEKBUREAU Lisa Portengen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lisa Portengen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lisa Portengen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lisa Portengen.

 

Offerte Lisa Portengen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag