Eigenschappen Linda Hakeboom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Linda Hakeboom boeken?

Linda Hakeboom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Linda Hakeboom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Linda Hakeboom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Linda Hakeboom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Linda Hakeboom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Linda Hakeboom

Nederlands TV-presentatrice
Linda maakt al tien jaar televisie. Beginnend achter de schermen bij programma’s als ‘Keuringsdienst van Waarde’ maakte ze later de overstap naar presenteren voor ‘In de Ban van het Ding’ van de VPRO, ‘Linda Ontdekt’ voor TLC en natuurlijk het populaire onderzoeksprogramma ‘Rambam’. Naast presenteren heeft Linda ook een passie ontdekt voor het maken van documentaires. Drie van haar documentaires zijn geselecteerd voor het IDFA en ook in het buitenland heeft ze verschillende prijzen in de wacht weten te slepen. Momenteel is Linda bezig met een documentaire voor ‘Spuiten en Slikken op reis’.

Linda Hakeboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Linda Hakeboom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Linda Hakeboom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Linda Hakeboom en de eventuele overige kosten om een optreden van Linda Hakeboom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Linda Hakeboom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Linda Hakeboom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Linda Hakeboom checken, een gratis optie plaatsen op Linda Hakeboom en de boeking(en) van Linda Hakeboom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Linda Hakeboom, BOEKINGSBUREAU Linda Hakeboom, BOEKINGSBURO Linda Hakeboom, ENTERTAINMENTBUREAU Linda Hakeboom, ENTERTAINMENTBURO Linda Hakeboom, ARTIESTENBUREAU Linda Hakeboom, BOEKINGSKANTOOR Linda Hakeboom, IMPRESARIAAT Linda Hakeboom, MUZIEKBURO Linda Hakeboom, MUZIEKBUREAU Linda Hakeboom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Linda Hakeboom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Linda Hakeboom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Linda Hakeboom.

Offerte Linda Hakeboom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag