Kosso_Pers

Eigenschappen Kosso boeken

Prijs
Op aanvraag

Kosso boeken?

Kosso boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kosso.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kosso.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kosso ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kosso plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kosso

In 2016 brengt Kosso zijn debuut EP ‘Deze Tijd’ uit. Sindsdien volgen de successen elkaar in hoog tempo op. Met zijn eerste album ‘Nooit Te Laat’, in samenwerking met Boef, Lijpe, 3robi en Kevin, komt Kosso op nummer vijf in de Album Top 100. Kosso en Dorentina zijn dan al samen, waarbij Dorentina helpt achter de schermen. Kosso en Dorentina ontmoetten elkaar zeven jaar geleden, toen Dorentina 17 jaar was. Haar zangtalent houdt ze lang verborgen voor Kosso. Toch ontdekt Kosso in 2019 haar talent en ze besluiten dan ook samen muziek te maken. ‘‘Ik had mijn focus altijd op school, dat was echt mijn doel. Door Kosso heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en sta ik nu waar ik sta. Ik kan dan ook niet wachten om verder te bouwen aan mijn internationale carrière. Ondanks dat we allebei ons eigen pad gaan bewandelen, zal ik Kosso altijd dankbaar zijn’’, aldus Dorentina. Pas drie jaar woont de vrouwelijke artiest in Nederland, het grootste gedeelte van haar leven heeft ze namelijk in Duitsland gewoond. Dorentina heeft dan ook grootse plannen om onder andere de Duitse muziekindustrie te veroveren.

Zeven jaar samen en nog altijd een power couple dat ook financieel aan hun liefde verdient. Het verloofde stel woont niet alleen samen, maar heeft de afgelopen twee jaar ook samengewerkt. Zo brachten zij in 2019 hun debuutplaat ‘Bij Mij’ uit. Kosso: ‘‘Muziek heeft ons dichterbij elkaar gebracht. In 2020 lieten we Nederland schrikken met deel 1 van ons album. Diegenen die niet ons geloofden, konden niet meer om ons heen. Wij gingen zo hard, dat we besloten om onze solocarrière nog even uit te stellen. Nu is de tijd aangebroken dat onze muzikale wegen scheiden. Ik ga me focussen op mijn muziek en eigen bedrijf, maar we sluiten ons avontuur eerst af met deel 2 van Beauty and The Beast.’’ Naast zijn muziek houdt Kosso zich ook bezig als ondernemer en werkt hij aan zijn bodybuilder carrière. Zo geeft hij op zijn YouTube-kanaal ‘Kastnation’ volgers een kijkje in het leven als artiest, bodybuilder en ondernemer. Kosso en Dorentina werken samen op muzikaal gebied, maar nemen vanaf de zomer definitief afscheid als duo. Als aankondiging van hun album, brachten Kosso en Dorentina, in samenwerking met Yung Felix, op vrijdag 21 maart ‘Piccolo’ uit.

Offerte Kosso aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag