Kempi

Eigenschappen Kempi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kempi boeken?

Kempi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kempi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kempi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kempi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kempi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kempi

Extra informatie Kempi

Biografie Kempi
Door de onuitputtelijke stroom aan muzikale wapenfeiten in het westen en oosten van het land zou je bijna vergeten dat het ooit zo productieve zuiden ook vandaag de dag nog spraakmakende talenten voortbrengt. In de luwte wordt er de afgelopen tijd namelijk druk bijgeschaafd aan een jonge ruwe diamant uit de straten van Eindhoven: Kempi.

De pas negentienjarige Kempi heeft zijn wortels liggen in de Nederlandse Antillen en groeide op in de lichtstad als middelste van maar liefst zeven kinderen. In een huis met vier broers, twee zussen en zijn moeder kwam hij er al snel achter dat er meer hongerige monden dan lepels eten in huis waren en hij alle mogelijkheden uit moest buiten die hielpen om voor zichzelf te zorgen. Het was dan ook bijna onvermijdelijk dat Kempi al snel in aanraking kwam met justitie; van de laatste jaren zat de Kemp even lang achter tralies als dat hij op vrije voeten liep. Logischerwijs is Kempi zijn zicht met de dag scherper gericht op uitwegen die hem uit zijn situatie kunnen halen.

Dat die uitweg misschien wel te bereiken is middels één van kempi `s zijn hobbies, rappen, komt dan nog niet in hem op. Beïnvloed door mannen als 2Pac, Lil Wayne en Duvel pent Kempi met regelmaat neer wat hij meemaakt en om zich heen ziet, maar echt serieus is de ‘Gramma Boy’ nog niet met hiphop bezig. Pas na een show met zijn toenmalige crew Drama (een mengelmoes van nationaliteiten rappend in het Nederlands, Engels, Surinaams en Papiaments) beseft hij dat deze hobby wel eens zijn redding kan worden. Er worden wat nummers opgenomen en op het internet tentoongesteld. De respons is onwerkelijk. Plotseling is Kempi, voor zijn omgeving, getransformeerd van die hosselaar op straat naar die rapper uit Brabant Zuid-Oost. Met hulp van DJ One-2 van de SpinMasters wordt een eerste mixtape in elkaar gezet, die tot ieders verbazing uiteindelijk meer dan het bizarre aantal van dertigduizend keer wordt gedownload.

De track Zoveel Stress – al maandenlang op eenzame hoogte te vinden in de Luvmusic.nl charts, onder de loep genomen door State Magazine en tevens regelmatig gedraaid in toonaangevende hiphopradioshows – doet de rest. Het is de definitieve bevestiging dat deze hossel ergens toe aan het leiden is. Kempi zelf is verguld dat de bekroning van die hossel komt in de vorm van een contract bij het label TopNotch.

“Te lauw” is de reactie van Kempi op de huidige ontwikkelingen. De uitzichtloze situatie maakt plaats voor een nieuwe fase in zijn korte maar hectische leven. “Ik hoef niet meer te hosselen op straat nu. Ik ben vooral blij dat mensen kunnen zien dat iemand van de straat het kan maken. En dan niet iemand die alleen dingen heeft gehoord, maar iemand die heeft vastgezeten en genoeg heeft meegemaakt.”

De keiharde recht-voor-je-raap-raps gecombineerd met Kempi’s aanleg om melodieuze, treffende refreinen te creëren maken de Brabander een zeer interessante nieuwe aanwinst voor TopNotch en een verfrissing voor de hele Nederlandse hiphopwereld. Ga ju met du Kempi mee?

Kempi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van Kempi.
Kempi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kempi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kempi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kempi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kempi en de eventuele overige kosten om een optreden van Kempi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kempi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kempi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kempi checken, een gratis optie plaatsen op Kempi en de boeking(en) van Kempi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kempi, BOEKINGSBUREAU Kempi, BOEKINGSBURO Kempi, ENTERTAINMENTBUREAU Kempi, ENTERTAINMENTBURO Kempi, ARTIESTENBUREAU Kempi, BOEKINGSKANTOOR Kempi, IMPRESARIAAT Kempi, MUZIEKBURO Kempi, MUZIEKBUREAU Kempi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kempi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kempi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kempi.

 

Offerte Kempi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag