Eigenschappen John van den Heuvel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

John van den Heuvel boeken?

John van den Heuvel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John van den Heuvel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John van den Heuvel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John van den Heuvel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John van den Heuvel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie John van den Heuvel

Crime reporter

John van den Heuvel werkte bijna tien jaar bij de Amsterdamse politie, voordat hij in 1990 misdaadverslaggever werd bij Dagblad De Telegraaf. Bij het hoofdstedelijke korps bekleedde hij diverse functies bij de uniformdienst, recherche, ME, en het stafbureau Voorlichting en Publiciteit. Ook was hij twee jaar undercoveragent. Hierbij verzamelde Van den Heuvel via infiltratie in de drugswereld bewijzen tegen handelaren in verdovende middelen.

Als misdaadverslaggever heeft Van den Heuvel tientallen spraakmakende reportages over de onderwereld op zijn naam staan. Hij beschreef achtergronden van liquidaties, ontmaskerde drugsbaronnen als Desi Bouterse en stelde witwaspraktijken aan de kaak. Zijn onthullende artikelen voor De Telegraaf gaven nieuwe inzichten in geruchtmakende strafzaken tegen de Hells Angels, Willem Holleeder, de Zwarte Cobra en andere criminele kopstukken.

Sinds 2001 is John van den Heuvel vaste crimedeskundige in het populaire tv-programma RTL Boulevard. Ook becommentarieert hij de misdaad in het veelbeluisterde programma ‘Evers staat op’ van Edwin Evers op Radio 538. John van den Heuvel heeft vijf crime-bestsellers op zijn naam staan: ‘Recht in de ogen van Abraham Moszkowicz’ (1998), ‘De jacht op Desi Bouterse’ (1999), ‘Sneeuw over Curaçao’ (2001), ‘Vergelding, verduistering en Verraad’ (2005) en ‘Doden liegen niet’ (2007).

John van den Heuvel heeft inmiddels 8 crime-bestsellers op zijn naam staan. (naast de reeds vermelde titels komen daar nog bij): ‘Dossier Van den Heuvel (2006), Tijdperk Willem Holleeder (2008) en De Gevallen Engel (2009). Zijn boek over Holleeder en 25 jaar poldermaffia was het best verkochte journalistieke boek van 2008.

De afgelopen twee jaar had Van den Heuvel ook zijn eigen tv-programma’s; ‘Bureau Misdaad’ op RTL5 en ‘Bureau Van den Heuvel’ op Nederland 1. tevens presenteeerde Van den Heuvel jarenlang diverse goed scorende tv-programma’s zoals Bureau Misdaad (2205), Bureau Van den Heuvel (2006), Crime Time (2008) en RTL Exclusief (2009). Voor SBS6 presenteerde hij in 2009 het veelbekeken consumentenprogramma Das je Goed Recht.

Crime reporter John van den Heuvel mag dus met recht een misdaadspecialist worden genoemd. Hij verzorgt boeiende lezingen en presentaties over de onderwerpen misdaad, politie en justitie en veiligheid. In de presentaties kunnen in samenspraak met de opdrachtgever thema’s of onderwerpen verder worden uitgediept, zoals bijvoorbeeld misdaad in de vastgoedwereld, misdaad via internet of criminaliteit in de autobranche of horeca.

John van den Heuvel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John van den Heuvel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John van den Heuvel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John van den Heuvel en de eventuele overige kosten om een optreden van John van den Heuvel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John van den Heuvel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John van den Heuvel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John van den Heuvel checken, een gratis optie plaatsen op John van den Heuvel en de boeking(en) van John van den Heuvel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT John van den Heuvel, BOEKINGSBUREAU John van den Heuvel, BOEKINGSBURO John van den Heuvel, ENTERTAINMENTBUREAU John van den Heuvel, ENTERTAINMENTBURO John van den Heuvel, ARTIESTENBUREAU John van den Heuvel, BOEKINGSKANTOOR John van den Heuvel, IMPRESARIAAT John van den Heuvel, MUZIEKBURO John van den Heuvel, MUZIEKBUREAU John van den Heuvel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU John van den Heuvel, ARTIESTENBOEKINGSBURO John van den Heuvel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR John van den Heuvel.

Offerte John van den Heuvel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag