Joey Hartkamp boeken

Eigenschappen Joey Hartkamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Joey Hartkamp boeken?

Joey Hartkamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joey Hartkamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joey Hartkamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joey Hartkamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joey Hartkamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Joey Hartkamp

Extra informatie Joey Hartkamp

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltrein vaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren.

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de recente zomerknaller ‘Hoor Je M’n Hart’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere!

2017 was hét jaar van Joey! Zo scoorde de zanger een hit met zijn single ‘Ik Vind Je Sexy’ en werd hij bekroond met een Buma NL Award in de categorie Grootste Talent.
Ook in het nieuwe jaar trekt Joey deze lijn stevig door en treedt hij op door heel Nederland. Zo heeft hij onlangs zijn nieuwe single ‘He Jij’ gereleased, waarmee hij eens te meer duidelijk maakt een eigen onderscheidende sound te hebben gevonden.

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Joey Hartkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joey Hartkamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joey Hartkamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joey Hartkamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joey Hartkamp checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Joey Hartkamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag