Jacob Spoelstra

Eigenschappen Jacob Spoelstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jacob Spoelstra boeken?

Jacob Spoelstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jacob Spoelstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jacob Spoelstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jacob Spoelstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacob Spoelstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jacob Spoelstra

Cabaretier/ stand-up comedian: “Waarom ICT net een mooie vrouw is”

De in het westen wonende Friese cabaretier/ stand-up comedian Jacob Spoelstra startte in oktober 2004 zijn carrière met een optreden op het open podium in Toomler Amsterdam. Tijdens de finale van het AKF comedy concours in 2006 werd hij gespot door jurylid Bob Mc Laren die hem voorstelde om mee te spelen met het stand-up comedy gezelschap Night of Comedy. Hiermee toert hij sindsdien door heel Nederland. Jacob Spoelstra speelde op de volgende festivals: Lowlands, Lauging Matters, Noorderlach, Xnoizz Flevo festival en de EO jongerendag. In 2008 was Jacob te zien met een special op Comedy Central en te horen op 3 FM en radio 2. Jacob Spoelstra staat in het seizoen 2011/2012 met een eigen show in het theater. Naast comedian is Jacob Spoelstra columnist bij het ICT-blad Computable. Door zijn jarenlange ervaring in de ICT weet hij haarfijn uit te leggen waarom ICT net een mooie vrouw is. Ze ziet er prachtig uit maar kost je klauwen met geld. Bedrijven waar Jacob Spoelstra onder meer voor heeft opgetreden zijn: Essent, IBG Groep, Accrete, OGD, Ordina, Schoevers, Milieu Defensie, Computable Prijzen:

Finalist Knock-Out Comedy 2005 (3e prijs)

Finalist van het Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2006

Finalist Knock-Out Comedy 2006 (aanmoedigingsprijs)

Jacob Spoelstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jacob Spoelstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jacob Spoelstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jacob Spoelstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Jacob Spoelstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jacob Spoelstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jacob Spoelstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jacob Spoelstra checken, een gratis optie plaatsen op Jacob Spoelstra en de boeking(en) van Jacob Spoelstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jacob Spoelstra, BOEKINGSBUREAU Jacob Spoelstra, BOEKINGSBURO Jacob Spoelstra, ENTERTAINMENTBUREAU Jacob Spoelstra, ENTERTAINMENTBURO Jacob Spoelstra, ARTIESTENBUREAU Jacob Spoelstra, BOEKINGSKANTOOR Jacob Spoelstra, IMPRESARIAAT Jacob Spoelstra, MUZIEKBURO Jacob Spoelstra, MUZIEKBUREAU Jacob Spoelstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jacob Spoelstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jacob Spoelstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jacob Spoelstra.

 

Offerte Jacob Spoelstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag