Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen ir. Laetitia Smits van Oyen MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Laetitia Smits van Oyen MBA boeken?

ir. Laetitia Smits van Oyen MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Laetitia Smits van Oyen MBA

Switch the focus from the me and now to we and later

Reeds op 31 jarige leeftijd werd Laetitia Smits van Oyen in 1992 gehuldigd door de Haagse Kamer van Koophandel met de ‘Prijs voor Vernieuwend Ondernemerschap’, bevestigt het tijdschrift voor ondernemende vrouwen: Vrouw en Bedrijf in haar uitgave d.d. februari 1992. Delfts Bouwkundig Ingenieur Laetitia heeft dan in 4 jaar een ICT-Organisatie Adviesbureau opgebouwd met 150 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Sindsdien heeft zij meer dan twintig jaar ervaring opgedaan als ondernemer- zowel in de private als de publieke sector- in diverse industrieën en in binnen- en buitenland. Enige jaren geleden voltooide zij een Global Executive MBA wat haar ogen opende voor de kansen en potentie in de ontwikkelingslanden, de aanleiding om nu ook in China te ondernemen.

“Gary Cooper, professor of organizational psychology at Lancaster University School of Management, believes that Smits van Oyen typifies a new kind of mature student who is looking for satisfaction rather than to acquire more money.” (Times UK, febr. 2008)

In diverse disciplines excelleert zij zich in het versterken van het onderscheidend vermogen en het creëren van duurzame waarde. Haar passie om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen in combinatie met het lef tot het creëren van ‘blue-oceans’, met het commitment voor de juiste balans tussen ‘profit, people performance’, zijn haar unieke waarden. Zij is de enige vrouw in de wereld die zelf dolfijnen heeft ondergebracht in haar bedrijf Dolphin Academy Curaçao, opgericht in 2002, waarbij deze dieren ook dagelijks mogen zwemmen in de open oceaan en zij de gelegenheid krijgen weg te zwemmen of vrijwillig terug te keren naar de basis. Ook beweegt zij zich actief in de Politiek.

“Zij wil aantonen dat ondernemen een stuk bewuster kan dan nu het geval is, to make a difference: een wereld creëren waar winst niet ten koste gaat van mens en planeet.” (AD de Ondernemer 2007)

Als dagvoorzitter en spreker inspireert deze autonome persoonlijkheid tot het ‘out of the box-denken’, tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen en tot het omzetten van dromen in realiteit, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden uit eigen ervaring.

ir. Laetitia Smits van Oyen MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Laetitia Smits van Oyen MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA checken, een gratis optie plaatsen op ir. Laetitia Smits van Oyen MBA en de boeking(en) van ir. Laetitia Smits van Oyen MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, BOEKINGSBUREAU ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, BOEKINGSBURO ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ENTERTAINMENTBUREAU ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ENTERTAINMENTBURO ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ARTIESTENBUREAU ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, BOEKINGSKANTOOR ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, IMPRESARIAAT ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, MUZIEKBURO ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, MUZIEKBUREAU ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Laetitia Smits van Oyen MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Laetitia Smits van Oyen MBA.

 

Offerte ir. Laetitia Smits van Oyen MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag