Gruppo Sportivo

Eigenschappen Gruppo Sportivo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Gruppo Sportivo boeken?

Gruppo Sportivo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gruppo Sportivo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gruppo Sportivo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gruppo Sportivo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gruppo Sportivo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo is in 1976 opgericht en de carrière van de band krijgt een stevige impuls als Gruppo het voorprogramma van de Nederlandse tournee van de Golden Earring mag verzorgen. De jaren die daarop volgen bestaan uit veel tournees door heel Europa.
In 1985 besluit de groep te stoppen. De leden gaan ieder hun eigen weg om in 2000 toch weer bij elkaar te komen en weer gaat optreden. In 2002 gaat de groep zelfs werken aan een nieuwe CD die in het voorjaar van 2004 op de markt is verschenen. In het najaar verschijnt er ook een DVD van Gruppo Sportivo.
Gruppo Sportivo, de van oorsprong Haagse popgroup die er maar niet mee kan stoppen omdat zich steeds weer concertzalen en nieuwe liedjes aandienen, heeft een coole verzamelplaat uit, “Rock Now, Roll Later” (2CD). Zanger/ componist Hans Vandenburg wil er kort over zijn: Na het conceptalbum Topless 16, waarvan het originele vinyl helaas nog steeds niet is opgedoken, voelde ik sterk de behoefte de muzikale geschiedenis van Gruppo verder in kaart te brengen en het Grote Publiek kennis te laten maken met onze laatste geesteskindjes. Sommige nummers zijn geremixed door bekende artiesten als Mouse (Tuesday Child), Henk Koorn (Hallo Venray), Wong Jr. (Bagga Bownz) en DJ Mark van Dale. De fans vragen mij sowieso altijd “waarom schrijf je niet weer eens een hit?” wat ik een briljant idee vind!
Over de dubbel CD “Rock Now, Roll Later”: de ene CD “Rock Now” bevat recent werk, met behalve hedendaagse remixen van Topless 16 materiaal ook de twee nieuwe hitgevoelige songs “Green Utopia Bay” en “DoReMiFaSolLaTiDo”. De andere CD “Roll Later” bestaat uit single A- en B- kantjes die in het bekende gat in de markt gegooid zijn tussen 1989 en 2006 plus unieke versies van “Hey Girl”, “Beep Beep Love (live!)” en “A Horse With No Name” (America) in een eigentijdse eighties acidhousemix. De twee CDs samen vormen dus “Rock Now, Roll Later” en onder de gelijknamige naam tourt Gruppo tot hun nieuwe gospel country album “Saddle Pain” in 2010 uitkomt weer vrolijk door Europa. Ouder worden is tenslotte typisch iets voor jonge mensen! 

Gruppo Sportivo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gruppo Sportivo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gruppo Sportivo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gruppo Sportivo en de eventuele overige kosten om een optreden van Gruppo Sportivo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gruppo Sportivo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gruppo Sportivo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gruppo Sportivo checken, een gratis optie plaatsen op Gruppo Sportivo en de boeking(en) van Gruppo Sportivo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gruppo Sportivo, BOEKINGSBUREAU Gruppo Sportivo, BOEKINGSBURO Gruppo Sportivo, ENTERTAINMENTBUREAU Gruppo Sportivo, ENTERTAINMENTBURO Gruppo Sportivo, ARTIESTENBUREAU Gruppo Sportivo, BOEKINGSKANTOOR Gruppo Sportivo, IMPRESARIAAT Gruppo Sportivo, MUZIEKBURO Gruppo Sportivo, MUZIEKBUREAU Gruppo Sportivo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gruppo Sportivo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gruppo Sportivo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gruppo Sportivo.

 

Offerte Gruppo Sportivo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag