Eigenschappen Giovanni van Bronckhorst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Giovanni van Bronckhorst boeken?

Giovanni van Bronckhorst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Giovanni van Bronckhorst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Giovanni van Bronckhorst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Giovanni van Bronckhorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Giovanni van Bronckhorst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Giovanni van Bronckhorst

Voormalig aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal
Giovanni van Bronkhorst, voormalig professioneel voetballer, won diverse prijzen zoals de Champions League, Supercopa, FA Cup en divsere landskampioenschappen. Giovanni begon zijn profcarrière bij Feyenoord waar hij echter direct werd uitgeleend aan RKC Waalwijk. Na zijn terugkeer naar Feyenoord won hij de KNVB beker en vertrok hij in de zomer van 1998 naar Glasgow Rangers. Door zijn successen bij Glasgow Rangers kon hij overstappen naar Arsenal FC. In 2003/2004 vertrok hij naar FC Barcelona onder coach Frank Rijkaard. In Barcelona werd hij zeer gewaardeerd door zijn voetbal zowel verdedigend als aanvallend te combineren. Met Barcelona won hij tweemaal de Spaanse titel, twee keer de Supercopa en de Champions League. In 2007 keerde hij terug bij jeugdliefde Feyenoord. Tussen 1996-2010 kwam hij 106 keer uit voor het Nederlands elftal en scoorde hij 6 keer. Zijn goal tegen Uruguay tijdens de halve finale van het WK 2010 in Zuid- Afrika werd bekrood tot ‘mooiste goal’ van dat WK. Na het WK nam Giovanni afscheid van het professionele voetbal en werd hij samen met Bert van Marwijk benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.Vanaf 2011 is Giovanni assistent-trainer bij Feyenoord.

Giovanni van Bronckhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Giovanni van Bronckhorst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Giovanni van Bronckhorst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Giovanni van Bronckhorst en de eventuele overige kosten om een optreden van Giovanni van Bronckhorst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Giovanni van Bronckhorst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Giovanni van Bronckhorst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Giovanni van Bronckhorst checken, een gratis optie plaatsen op Giovanni van Bronckhorst en de boeking(en) van Giovanni van Bronckhorst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Giovanni van Bronckhorst, BOEKINGSBUREAU Giovanni van Bronckhorst, BOEKINGSBURO Giovanni van Bronckhorst, ENTERTAINMENTBUREAU Giovanni van Bronckhorst, ENTERTAINMENTBURO Giovanni van Bronckhorst, ARTIESTENBUREAU Giovanni van Bronckhorst, BOEKINGSKANTOOR Giovanni van Bronckhorst, IMPRESARIAAT Giovanni van Bronckhorst, MUZIEKBURO Giovanni van Bronckhorst, MUZIEKBUREAU Giovanni van Bronckhorst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Giovanni van Bronckhorst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Giovanni van Bronckhorst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Giovanni van Bronckhorst.

Offerte Giovanni van Bronckhorst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag