Eigenschappen Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert boeken?

Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert

Zeer ervaren ex-militair

Generaal-majoor der Mariniers (bd) Patrick C. Cammaert kwam in 1968 in dienst bij het Korps Mariniers en diende in diverse functies in binnen- en buitenland. Hij bekleedde verschillende commanderende posities zoals Commandant van de Mariniers Kazerne Savaneta op Aruba, commandant van een Britse eenheid, Kilo Compagnie, behorende tot 42 Commando Royal Marines in Plymouth (UK), commandant van een Nederlandse eenheid, Whisky Compagnie, geïntegreerd in 45 Com-mando Group Royal Marines in Arbroath (Schotland), commandant van het Eerste en vervolgens van het Tweede Mariniers Bataljon, comman-dant van alle operationele mariniers eenheden, comman-dant van een Nederlandse Special Forces eenheid in Bosnië/Herzegovina, en com-mandant van een Multi-nationale eenheid bedoeld voor VN operaties.

In 1992 begon zijn relatie met de VN. Hij diende als bataljons-commandant van het Eerste Mariniersbataljon in Cambodja (United Nations Transitional Authority Cambodia UNTAC). Vervolgens werd hij Assistent Chef- Staf Coordinator bij de Multi Nationale Brigade van de snel inzetbare eenheden van de UN missie in Bosnia/Herzegovina. In 2000 werd hij benoemd als commandant van de VN strijdmacht in Ethiopië and Eritrea (UNMEE).  Van 2003 tot 2005 vervulde hij de functie van Militair Adviseur (MilAd) van de Department of Peacekeeping Operations of the UN (DPKO) in New York.  Van Feb 2005-Feb 2007 was hij belast met het bevel over de VN Division van de  United Nations Mission in the Democratic Republic of Congo (MONUC), de eerste VN Division in history. Cammaert heeft per 1 april 2007 de actieve dienst verlaten.

Gedurende zijn carriere volgde hij de Hogere Krijgskundige Vorming en de leergang Top Management Defensie. Hij is een regelmatige spreker bij seminars, universiteiten en conferenties in binnen- en buitenland over onderwerpen als leiding geven onder moeilijke omstandigheden, vredesoperaties, hervorming van de veiligheidssector (militair, politie) en internationale veiligheidskwesties.

Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert en de eventuele overige kosten om een optreden van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert checken, een gratis optie plaatsen op Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert en de boeking(en) van Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, BOEKINGSBUREAU Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, BOEKINGSBURO Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ENTERTAINMENTBUREAU Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ENTERTAINMENTBURO Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ARTIESTENBUREAU Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, BOEKINGSKANTOOR Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, IMPRESARIAAT Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, MUZIEKBURO Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, MUZIEKBUREAU Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert.

Offerte Generaal-Majoor b.d. Patrick Cammaert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag