Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edwin Vlems boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edwin Vlems boeken?

Edwin Vlems boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Vlems.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin Vlems.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Vlems ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Vlems plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edwin Vlems

“Expert in B2B content marketing“
Edwin Vlems is Marketing Manager bij een B2B-bedrijf en deelt graag zijn marketingexpertise. Meerdere keren per jaar geeft hij presentaties over marketing op universiteiten en congressen: “Leuk om te doen en de reacties die je krijgt zijn waardevol.” Edwin is voorloper op het gebied van ‘Inbound Marketing’ (social media, content marketing) en heeft daar zelfs het boek ‘REAL Inbound Marketing’ over geschreven. Over content marketing heeft hij de boeken ‘Scoren met Content Marketing’ en ’21 B2B Content Marketing Cases’ geschreven. Edwin wordt vaak gevraagd te spreken over inbound marketing en content marketing, wat tevens een bewijs is dat het concept werkt. Hij heeft op congressen gestaan in Nederland en in het buitenland (Sao Paulo, Dublin, Bad Nauheim en Barcelona). Edwin is vaste blogger in het team van Marketingfacts en EMERCE en is toegelaten tot het ‘NIMA Register der Marketeers’, een groep van zo’n 100 ervaren marketingmensen. Zijn specialiteit is marketing in de B2B, omdat hij daar reeds 15 jaar werkzaam is

Edwin Vlems boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin Vlems.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin Vlems, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin Vlems en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin Vlems mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin Vlems.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin Vlems. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin Vlems checken, een gratis optie plaatsen op Edwin Vlems en de boeking(en) van Edwin Vlems voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edwin Vlems, BOEKINGSBUREAU Edwin Vlems, BOEKINGSBURO Edwin Vlems, ENTERTAINMENTBUREAU Edwin Vlems, ENTERTAINMENTBURO Edwin Vlems, ARTIESTENBUREAU Edwin Vlems, BOEKINGSKANTOOR Edwin Vlems, IMPRESARIAAT Edwin Vlems, MUZIEKBURO Edwin Vlems, MUZIEKBUREAU Edwin Vlems, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edwin Vlems, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edwin Vlems, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edwin Vlems.

 

Offerte Edwin Vlems aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag