Gangthelabel boeken

Eigenschappen Gangthelabel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gangthelabel boeken?

Gangthelabel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gangthelabel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gangthelabel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gangthelabel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gangthelabel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gangthelabel

Extra informatie Gangthelabel

Biografie Gangthelabel

Gangthelabel aka Belgium’s Finest is één van de meest verfrissende opkomende hiphop-acts van Europa, gevormd door Dries “Pretty Boy Dro” Overmeire (21), Aswin “95 Kuston” Van de Cotte (23) & Dennis “Syzzurp” Pimenta (24). Sinds kleins af waren de boys gepassioneerd door het Hiphop-genre, wat zich uiteindelijk een aantal jaar geleden begon te uiten in zelfgemaakte songs en videoclips op YouTube. Nog steeds volledig self-made en independent wisten ze over de jaren een indrukwekkend palmares te verzamelen, met daarop een aantal grote Belgische festivals als Pukkelpop, Laundry Day en de Lokerse Feesten. Vorige zomer mochten ze daar ook het beruchte Splash! Festival in Duitsland aan toevoegen, waar ze speelden naast internationale headliners als Post Malone, Rae Sremmurd en Gucci Mane.

In eigen land verzorgden ze de support shows voor o.a. Travi$ Scott, Big Sean, Chance The Rapper en Kid Ink. Hun energieke live-shows en kwaliteitsvolle videoclips barsten van de swag en positive vibes. Met bijna 2 miljoen views op hun YouTube-kanaal en meer dan 1 miljoen Spotify-streams voor hun debuut-mixtape “Muzik”, ziet de toekomst er veelbelovend uit. In augustus en oktober van dit jaar brachten ze respectievelijk Volume 1 en Volume 2 van hun 3PACK series uit, samen opnieuw goed voor al bijna 100.000 streams op Spotify alleen. Gesteund door hun toegewijde fanbase zijn ze in 2019 vastberaden om een versnelling hoger te schakelen. Meer muziek, meer clips, meer samenwerkingen, Join the wave right now!

Gangthelabel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gangthelabel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gangthelabel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gangthelabel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag