Het Foute Uur Live

Eigenschappen Foute uur live boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Foute uur live boeken?

Foute uur live boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Foute uur live.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Foute uur live.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Foute uur live ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Foute uur live plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Foute uur live

Q-Music Het Foute Uur Live boeken voor uw event?

Het Foute Uur is al jarenlang de perfecte start van de dag op Q-Music. Na het onnavolgbare succes op de radio en tijdens Q-music presents The Party kon daarom deze volgende stap niet uitblijven: Het Foute Uur is nu te boeken!

– Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits.

– Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement!

– Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Classics, Disco, Kerst… Fout past overal!

– Publiekstrekker en gegarandeerd een doorslaand succes!

Het Foute Uur *live* is inclusief 1 DJ, poster-opmaak, een week radioreclame op Q-music en Q-goodies, exclusief techniek.

Foute uur live boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Foute uur live, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Foute uur live.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Foute uur live checken, een gratis optie plaatsen op Foute uur live en de boeking(en) van Foute uur live voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Foute uur live aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag