Feestlift

Eigenschappen Feestlift boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Feestlift boeken?

Feestlift boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Feestlift.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Feestlift.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Feestlift ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Feestlift plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Feestlift

Extra informatie Feestlift

Biografie Feestlift
Feestlif is als duo sinds 2009 bezig en bestaat uit Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars .Met hun enthousiasme hebben ze inmiddels menig feesttent, discotheek, café en zelfs voetbalstadion plat gekregen. Er kan gerust worden gezegd dat ze één van de leukste feestacts van Nederland zijn.

Ook buiten Nederland is Feestlift te bewonderen. Tijdens de après-ski feesten in Oostenrijk zijn ze een graag geziene gast.

Een optreden van Feestlift is één groot feest van herkenning. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook Duitse schlagers en gezellige Engelstalige nummers zijn bij beide heren in goede handen.

In 2011 hebben ze hun eerste single uitgebracht. De productie hiervan is in houden van niemand minder dan Edwin van Hoevelaak.

Van de laatste single ‘Feestpiraten’ hebben ze ook een Oranje versie opgenomen zodat ze al helemaal klaar zijn voor de sportevenementen (EK voetbal, Olympische Spelen) in 2012.
Feestlift boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Feestlift boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Feestlift.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Feestlift, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Feestlift en de eventuele overige kosten om een optreden van Feestlift mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Feestlift.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Feestlift. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Feestlift checken, een gratis optie plaatsen op Feestlift en de boeking(en) van Feestlift voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Feestlift, BOEKINGSBUREAU Feestlift, BOEKINGSBURO Feestlift, ENTERTAINMENTBUREAU Feestlift, ENTERTAINMENTBURO Feestlift, ARTIESTENBUREAU Feestlift, BOEKINGSKANTOOR Feestlift, IMPRESARIAAT Feestlift, MUZIEKBURO Feestlift, MUZIEKBUREAU Feestlift, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Feestlift, ARTIESTENBOEKINGSBURO Feestlift, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Feestlift.

 

Offerte Feestlift aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag