Fabienne Bergmans

Eigenschappen Fabienne Bergmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Fabienne Bergmans boeken?

Fabienne Bergmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fabienne Bergmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fabienne Bergmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fabienne Bergmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fabienne Bergmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fabienne Bergmans

Extra informatie Fabienne Bergmans

Biografie Fabienne Bergmans (The Voice Kids )
Fabiënne Bergmans , uit het team van Angela Groothuizen, is de grote winnares van The voice Kids!

Fabiënne komt uit een muzikale familie, gezien haar beide ouders ook zeer muzikaal zijn. Ondanks dat Fabiënne voor 25 procent doof is, is zingen totaal geen probleem voor haar. Sterker nog, ze is een zeer getalenteerde zangeres!

De 13-jarige Fabiënne Bergmans was dé verassing van de eerste auditieronde bij The Voice Kids, toen zij op onnavolgbare wijze het nummer The A Team van Ed Sheeran vertolkte. Ze kwam met gemak door de Battles en voor ze het wist stond ze in de finale van The voice Kids. Ze wist de finale van The voice Kids te winnen met haar vertolking van ‘What You’re Made Of’. 
Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fabienne Bergmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fabienne Bergmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fabienne Bergmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fabienne Bergmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Fabienne Bergmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fabienne Bergmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fabienne Bergmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fabienne Bergmans checken, een gratis optie plaatsen op Fabienne Bergmans en de boeking(en) van Fabienne Bergmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fabienne Bergmans, BOEKINGSBUREAU Fabienne Bergmans, BOEKINGSBURO Fabienne Bergmans, ENTERTAINMENTBUREAU Fabienne Bergmans, ENTERTAINMENTBURO Fabienne Bergmans, ARTIESTENBUREAU Fabienne Bergmans, BOEKINGSKANTOOR Fabienne Bergmans, IMPRESARIAAT Fabienne Bergmans, MUZIEKBURO Fabienne Bergmans, MUZIEKBUREAU Fabienne Bergmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fabienne Bergmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fabienne Bergmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fabienne Bergmans.

 

Offerte Fabienne Bergmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag