Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eva van der Fluit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eva van der Fluit boeken?

Eva van der Fluit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eva van der Fluit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eva van der Fluit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eva van der Fluit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva van der Fluit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eva van der Fluit

Trends voor professionals’

Eva van der Fluit is management consultant en gespecialiseerd in professionele organisaties. Ze begeleidt advocaten, accountants, architecten en andere professionele dienstverleners bij het ontwikkelen en waarmaken van hun strategie. Zij combineert praktijkervaring als adviseur met onderzoek dat geleid heeft tot het boek ‘Professional zoekt groei – strategie voor dienstverleners’. Als u een strategie heeft, weet u waarom klanten voor u kiezen en niet voor uw concurrent. Maar ook hoe u deze voorsprong kunt uitbouwen en ontwikkelen. Hiervoor is zicht op de trends in uw markt van essentieel belang. Zonder dit startpunt kunt u uw koers namelijk niet goed bepalen. Eva heeft 7 trends in kaart gebracht om u hierbij te inspireren. Deze gaan over uw klanten, uw concurrenten en uw medewerkers. Met voorbeelden toont zij aan dat deze trends geen illusies zijn maar realiteit voor hen die deze voorbodes zien. U kunt de trendlezing gebruiken als inspiratiebron voor uw kantoorbijeenkomst maar ook als startpunt voor een workshop over de strategische agenda van uw organisatie. Dit gebeurt op een wijze die past bij professionals want u gaat dan zelf ook aan de slag. Dit alles vanuit de overtuiging dat uw organisatie pas van koers kan veranderen wanneer uw professionals anders gaan denken en handelen. Eva spreekt voor professionele dienstverleners als advocaten, accountants, architecten, ingenieurs, trainers en alle mogelijke typen adviseurs. Ook interne professionals vinden haar lezing inspirerend omdat ze voor vergelijkbare uitdagingen staan. Tot slot is dit trendonderzoek interessant voor opdrachtgevers die zich afvragen hoe zij de samenwerking met hun dienstverleners kunnen optimaliseren.

Eva van der Fluit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eva van der Fluit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eva van der Fluit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eva van der Fluit en de eventuele overige kosten om een optreden van Eva van der Fluit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eva van der Fluit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eva van der Fluit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eva van der Fluit checken, een gratis optie plaatsen op Eva van der Fluit en de boeking(en) van Eva van der Fluit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eva van der Fluit, BOEKINGSBUREAU Eva van der Fluit, BOEKINGSBURO Eva van der Fluit, ENTERTAINMENTBUREAU Eva van der Fluit, ENTERTAINMENTBURO Eva van der Fluit, ARTIESTENBUREAU Eva van der Fluit, BOEKINGSKANTOOR Eva van der Fluit, IMPRESARIAAT Eva van der Fluit, MUZIEKBURO Eva van der Fluit, MUZIEKBUREAU Eva van der Fluit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eva van der Fluit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eva van der Fluit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eva van der Fluit.

 

Offerte Eva van der Fluit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag