Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Esther Raats-Coster boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther Raats-Coster boeken?

Esther Raats-Coster boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Raats-Coster.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Raats-Coster.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Raats-Coster ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Raats-Coster plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esther Raats-Coster

Ondernemer in hart en nieren
Ondernemen zit haar in het bloed. Esther is een energieke ondernemer een echte bruggenbouwer. Esther heeft een uitgesproken mening over het belang van succesvol ondernemen voor de economie en de rol van vrouwen in het Nederlandse bedrijfsleven. Een professional met een heldere visie over ontwikkelingen in de branche van haar voormalige bedrijf Bandridge Europe NV (een wereldwijde leverancier van accessoires op het gebied van multimedia, audio en video). Esther heeft dit bedrijf uitgebreid naar activiteiten in 60 landen met een omzet van 30 miljoen euro.

Raats heeft altijd al een internationale oriëntatie gehad. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden vertrok ze met haar man naar Aruba, waar ze drie jaar lang werkte in diverse hotels. Na de geboorte van haar eerste dochter besloot het gezin terug te gaan naar Nederland.

In Nederland trad Raats in dienst bij het bedrijf Micro-Mel Nederland B.V., een groothandel in audio- en video accessoires. In het bedrijf werkte Esther zich op van verkoopassistente (1997) tot commercieel directeur (2003). In 2003 vroegen de aandeelhouders haar of zij interesse had in de functie van chief executive officer (CEO) bij het moeder bedrijf Bandridge. In haar ambitie om ook in deze positie het onderste uit de kan te halen, merkte ze al snel dat ze als CEO te weinig ruimte had. Raats besloot de aandeelhouders uit te kopen.

Na deze management buy-out bouwde zij Bandridge om tot een bloeiende internationale organisatie met 110 medewerkers en een omzet van 30 miljoen euro.

Dit succesvolle ondernemerschap bracht haar in 2006 de titel ‘Zakenvrouw van het jaar; Prix Veuve Clicquot’.

De uitdaging, de kick van het ondernemen, alle clichés zijn op haar van toepassing. Tegenwerking motiveert haar. Ze kan slecht tegen mensen die te snel accepteren dat de grenzen zijn bereikt. Ze ziet het zakenleven als een uitdaging! “Als iemand nee zegt krijg ik er pas zin in”, is een van haar lijfspreuken. Raats is desondanks een bewezen bruggenbouwer die met flair en enthousiasme iedere stakeholder op zijn of haar eigen wijze weet te prikkelen het uiterste te geven.

Na de verkoop van haar bedrijf geeft zij vele presentaties als gastspreker maar is zij ook een veelgevraagd jurylid voor o.a. ondernemerswedstrijden. Verder is zij druk met geven van adviezen aan (startende) ondernemers zo is zij bijvoorbeeld coach en mentor bij YESDELFT!, incubator van de Technische Universiteit Delft. En zit zij in de raad van advies van Difrax BV te Bilthoven. Onlangs is Raats toegetreden tot het bestuur van InTent. Een organisatie die zich hard maakt om (meestal allochtone) ondernemers op te leiden waarna zij terug kunnen naar hun land van herkomst om daar een eigen onderneming te starten.

Esther Raats-Coster boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Raats-Coster.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Raats-Coster, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Raats-Coster en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Raats-Coster mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Raats-Coster.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Raats-Coster. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Raats-Coster checken, een gratis optie plaatsen op Esther Raats-Coster en de boeking(en) van Esther Raats-Coster voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Raats-Coster, BOEKINGSBUREAU Esther Raats-Coster, BOEKINGSBURO Esther Raats-Coster, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Raats-Coster, ENTERTAINMENTBURO Esther Raats-Coster, ARTIESTENBUREAU Esther Raats-Coster, BOEKINGSKANTOOR Esther Raats-Coster, IMPRESARIAAT Esther Raats-Coster, MUZIEKBURO Esther Raats-Coster, MUZIEKBUREAU Esther Raats-Coster, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Raats-Coster, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Raats-Coster, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Raats-Coster.

 

Offerte Esther Raats-Coster aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag