ENorm

Eigenschappen ENorm boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

ENorm boeken?

ENorm boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ENorm.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ENorm.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ENorm ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ENorm plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van ENorm

Extra informatie ENorm

Biografie ENorm
ENorm werd in 2003 opgericht en bracht in datzelfde jaar haar eerste cd Real Today uit. Dit werd gevierd met een geweldig concert voor ruim 1100 fans waar ook de band Ten Sharp aan meewerkte.     

Album Real Today

In mei 2005 zag de tweede cd Enonymous het levenslicht. Met twee release concerten werd de cd gedoopt. De cd presentatie werd live gedaan door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van 3FM. De single Answers stond enkele weken in de Nederlandse top 100.     

Album Enonymous

ENorm heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als liveband opgebouwd. Op grote podia werd opgetreden met artiesten als Van Velzen, Van Dikhout, Krezip, Sting, Golden Earring, Ilse de Lange en Tower of Power. Daarnaast waren er tv-optredens (RTL4, SBS6, TV2 en RTV-Oost) en maakte de band zijn opwachting bij diverse lokale, regionale en landelijke radiozenders, waaronder de programma’s van Giel Beelen, Bart Arens, Isabelle, Daniel Dekker en de shows van Coen en Sander en Gerard Ekdom.     

ENorm Live bij 3FM

De band heeft recentelijk haar derde cd afgerond. Het album is geproduceerd door  Holger Schwedt en gemastered door Alchemy Mastering in Londen. Barry Grint, die het album heeft gemastered, was ook de man achter What’s the Story Morning Glory van Oasis, die onlangs is uitgeroepen tot BRITS 2010 Best Album of 30 Years!

De eerste single van het nieuwe album (Horizon) is in de zomer van 2010 geplugd. ENorm heeft  recentelijk het eerste deel van het nieuwe album afgerond. Het gaat om de special edition Between the Acts. De voorbereidingen voor het uitbrengen van het tweede deel zijn begonnen.     

Album Between the Acts

Op 30 juni 2012 verscheen het derde album van ENorm: Finding my Way. De band speelde het releaseconcert in poppodium Boerderij in Zoetermeer.    

Album Finding my Way

In December 2012 bracht ENorm de single “Op Hoes Op An Veur Kesmis” uit. De opbrengst was voor 3FM Serious Request. In de clip maken een groot aantal bekende Twentenaren hun opwachting. De kijkcijfers op YouTube waren enorm en de band werd uitgenodigd om het nummer live in het Glazen Huis te spelen. Er volgde een interview met BNN op de nationale televisie en dj Michiel Veenstra presenteerde een uur lang in het Twents.

Er werd ruim €28.000,00 gedoneerd en de single was de op één na meest aangevraagde plaat van Serious Request 2013.    

Op 28 maart 2013  werd de release van de nieuwe single/dvd Zoe gevierd met een concert in het intieme Theater Concordia in Enschede. In de clip maken Johanna ter Steege en haar dochter Hanna Obbeek (bekend van o.a. Achtste Groepers huilen niet) hun opwachting. Met deze single heeft ENorm zich aan de stichting Lost a Child verbonden. Deze stichting ondersteunt ouders die een kind verliezen en helpt waar zij kan. Het nummer Zoe is het lijflied van de stichting. Naar aanleiding van de release verscheen er een uitgebreid artikel in de Telegraaf en een artikel in het Mediazine van de Media Markt. De single/dvd is bij de meeste vestigingen van Media Markt Nederland te koop.      

    

There’s more     

In 2005 is ENorm gestart met de eigen pop-theaterproductie ‘Kerst met Ballen’. Begonnen als een grap in een lokale kroeg in 2004 werd de show in 2007 al in vier theaters opgevoerd. De shows worden zeer goed bezocht, in 2011 was Stadstheater de Bond compleet uitverkocht in 2012 zowel de Bond als het Muziekcentrum Enschede. De band is bezig met de voorbereidingen voor de shows van 2013. In 2013 staat de band met de show in vier theaters en in Oelde, Duitsland.

Kerst met Ballen by ENorm

ENorm schreef de titelsong ‘12th Man’ voor de documentaire over FC Twente. Dit nummer werd zeer goed verkocht en wordt nog steeds gedraaid bij thuiswedstrijden van FC Twente.     

Met het nummer German Soldier van het album Enonymous kwam de band in het nieuws omdat er een gedeelte van een toespraak van Adolf Hitler in verwerkt is. De song werd geschreven om jonge mensen te waarschuwen tegen de gevaren en gevolgen van massahysterie.

    

Verder werd in 2008 voor de populaire regiosoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’ het nummer ‘Good te Pas’ geschreven en geproduceerd. Het nummer was een regionale hitsingle en werd ook landelijk goed verkocht (enkele weken een top 100 notering).     

Daarnaast heeft ENorm van 2006 tot 2008 het ‘ENorm Festival’ georganiseerd. Het eerste jaar trok dit festival zo’n 5000 bezoekers. De editie 2007, met ENorm, Roel Van Velzen en Thomas Berge als grote publiekstrekkers, trok 10.000 bezoekers en ook de editie 2008, met o.a. Vanilla Sky en Dennis werd meer dan goed bezocht!
ENorm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ENorm boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ENorm.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ENorm, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ENorm en de eventuele overige kosten om een optreden van ENorm mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ENorm.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ENorm. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ENorm checken, een gratis optie plaatsen op ENorm en de boeking(en) van ENorm voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ENorm, BOEKINGSBUREAU ENorm, BOEKINGSBURO ENorm, ENTERTAINMENTBUREAU ENorm, ENTERTAINMENTBURO ENorm, ARTIESTENBUREAU ENorm, BOEKINGSKANTOOR ENorm, IMPRESARIAAT ENorm, MUZIEKBURO ENorm, MUZIEKBUREAU ENorm, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ENorm, ARTIESTENBOEKINGSBURO ENorm, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ENorm.

 

Offerte ENorm aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag