Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Elmer Hogervorst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Elmer Hogervorst boeken?

Elmer Hogervorst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elmer Hogervorst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elmer Hogervorst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elmer Hogervorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elmer Hogervorst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Elmer Hogervorst

Financieel analist, fiscaal-jurist en auteur van Geld, goud en zilver

Elmer Hogervorst begeleidt vermogende particulieren bij de bescherming van hun vermogen. Als fiscaal-jurist is hij een van de vaste begeleiders van prijswinnaars in de Staatsloterij. Wat moet u in deze turbulente tijden doen en wat moet u vooral laten? Hoe kan ik mijn vermogen beschermen? Wanneer is deze crisis voorbij?

Op 22 november 2011 verscheen het boek ‘Geld, goud en zilver’ dat is geschreven door Elmer Hogervorst tezamen met Eric Mecking. Het gaat over de geschiedenis van geld, goud en zilver en is tevens een praktische handleiding die antwoord geeft op vragen als: welk edelmetaal moet ik kopen, wanneer en bij wie? Waar moet ik het laten en wanneer moet ik het verkopen?

 

Elmer Hogervorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Elmer Hogervorst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Elmer Hogervorst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Elmer Hogervorst en de eventuele overige kosten om een optreden van Elmer Hogervorst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elmer Hogervorst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Elmer Hogervorst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Elmer Hogervorst checken, een gratis optie plaatsen op Elmer Hogervorst en de boeking(en) van Elmer Hogervorst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Elmer Hogervorst, BOEKINGSBUREAU Elmer Hogervorst, BOEKINGSBURO Elmer Hogervorst, ENTERTAINMENTBUREAU Elmer Hogervorst, ENTERTAINMENTBURO Elmer Hogervorst, ARTIESTENBUREAU Elmer Hogervorst, BOEKINGSKANTOOR Elmer Hogervorst, IMPRESARIAAT Elmer Hogervorst, MUZIEKBURO Elmer Hogervorst, MUZIEKBUREAU Elmer Hogervorst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Elmer Hogervorst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Elmer Hogervorst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Elmer Hogervorst.

 

Offerte Elmer Hogervorst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag