Drukwerk

Eigenschappen Drukwerk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Drukwerk boeken?

Drukwerk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drukwerk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drukwerk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drukwerk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drukwerk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Drukwerk

Extra informatie Drukwerk

Biografie Drukwerk
Wie kent het hoofddeksel van Harry Slinger niet? In een moderne act brengt hij alle oude nummers nog eens ten gehore.

Dertig jaar na de hit Je Loog Tegen Mij hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het plan opgevat om dit nummer met een band nieuw leven in te blazen. 2012 is dan ook het jaar waarin zij als DRUKWERK 2012 Drukwerk spelen en een toer door Nederland gaan maken.

De ontstaansgeschiedenis van DRUKWERK 2012 is vrij eenvoudig.

In 2011 waren toetsenist Bram Slinger en gitarist Mike Floris gevraagd samen op te treden bij een zomerfeest in Westzaan. Op het aankondigingsbord aan de weg stond o.a. vermeld: workshop bloemschikken met slinger en lampion. Tijdens het spelen vroeg iemand uit het publiek hoe de band heette. Mike zei spontaan: ‘Ik heet Slinger’, waarop Bram volgde met: ‘… en ik Lampion.’

Kort daarop werd Bram gevraagd een band te regelen voor het jubileumconcert van het Zaandijks Fanfare Corps. Mike Floris was meteen van de partij en de ritmesectie werd gevonden in bassist Erik Bes en drummer George Menkveld. Omdat ze naast nummers van de Beatles en de Stones ook nummers van DRUKWERK wilden spelen vroeg Bram zijn vader om bladmuziek. Na een aantal repetities kwam de vraag of Harry geen gastzanger wilde zijn. Harry schoot in de lach; gastzanger van zijn eigen nummers! Maar samen met zijn zoon op het podium staan was toch wel een stille wens.

Het optreden werd een grandioos succes en niet in de laatste plaats voor de band zelf.

Er volgden optredens bij Parkpop in Krommenie en bij Wormer Live. De bandleden raakten goed op elkaar ingespeeld.

De winter van 2011 – 2012 hebben de muzikanten gebruikt om niet alleen de hits, maar ook minder bekende stukken uit de beginperiode van DRUKWERK in te studeren.

Een ding is zeker: waar de mannen spelen is het meteen feest en rock ‘n rollen met DRUKWERK 2012
Drukwerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Drukwerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drukwerk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drukwerk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drukwerk en de eventuele overige kosten om een optreden van Drukwerk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drukwerk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drukwerk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drukwerk checken, een gratis optie plaatsen op Drukwerk en de boeking(en) van Drukwerk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Drukwerk, BOEKINGSBUREAU Drukwerk, BOEKINGSBURO Drukwerk, ENTERTAINMENTBUREAU Drukwerk, ENTERTAINMENTBURO Drukwerk, ARTIESTENBUREAU Drukwerk, BOEKINGSKANTOOR Drukwerk, IMPRESARIAAT Drukwerk, MUZIEKBURO Drukwerk, MUZIEKBUREAU Drukwerk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Drukwerk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Drukwerk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Drukwerk.

 

Offerte Drukwerk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag